Upptäck den interna byteskön

Livet förändras och plötsligt bor du för litet, för stort eller på fel plats. Dags att hitta en ny lägenhet! Ett tips är då att söka lägenhet i den interna byteskön. Det är en separat kö för dig som redan bor hos något av Stockholms stads kommunala bostadsbolag.

Genom den interna byteskön förmedlas en del av de lediga lägenheterna hos Stockholmshem, Svenska Bostäder, Familjebostäder, Stadsholmen och Micasa. Lägenheterna i den interna byteskön förmedlas efter kötid och din kötid räknas från det datum som ditt nuvarande hyreskontrakt började gälla.

Du kan stå i den interna byteskön även om du inte är registrerad som bostadssökande i Bostadsförmedlingens ordinarie bostadskö. När du har registrerat dig i den interna byteskön kan du börja söka lägenheter som passar dig och din livssituation just nu – hos alla fem bolagen. Det kostar ingenting att vara registrerad i den interna byteskön.

Registrera dig i den interna byteskön här. 

Bostäderna annonseras under Lediga bostäder och är märkta med "Interna byteskön". Du behöver vara inloggad och vara registrerad i den interna byteskön för att se de lediga bostäderna.

Läs mer om den interna byteskön.