Det här erbjuder vi fastighetsägare

Vi kan erbjuda alla fastighetsägare en smidig förmedling och en rad olika tjänster. Oavsett storlek på beståndet. Läs mer om vårt erbjudande och våra tjänster nedan.

Förmedlingsservice

Vi står för en enkel, tydlig och rättvis förmedlingsprocess. Det innebär att ni bestämmer villkoren för de som ska ha möjlighet att söka era bostäder. Sedan är det den person som har längst kötid och uppfyller era villkor som erbjuds bostaden. Den tydligheten bidrar till trovärdighet för er och trygghet för er blivande hyresgäst. 

Vår förmedlingstjänst – läs mer här
Kostnadsfria tjänster

Med våra tjänster sparar ni tid, pengar och resurser. Vi förenklar er vardag, oavsett om ni har ett stort fastighetsbestånd och en egen förvaltningsorganisation eller har ett mindre fastighetsbestånd och lämnar några enstaka bostäder per år. Som fastighetsägare får ni stöd av medarbetarna på vår förmedlingsavdelning. När det gäller de bostadssökandes frågor finns vår kundservice tillgänglig för att ta hand om dem via mejl, telefon och besök. Allt detta är kostnadsfritt för er.

Effektiv marknadsföring

Hos oss möts över 200 fastighetsägare och 700 000 bostadssökande och vi förmedlar ungefär 75 procent av alla lediga hyresrätter i Stockholms län. Den här webbplatsen har 40 000 besök varje dag och är därmed en av de största marknadsplatserna för bostäder i Sverige.

Effektiv marknadsföring - läs mer
Kunskap och erfarenhet

Vi har en bred kunskap och lång erfarenhet av bostadsmarknaden. Som samarbetspartner till Bostadsförmedlingen hjälper vi er gärna med statistik och analys av efterfrågan på hyresrätter. 

Statistik och marknadsanalys – läs mer här
En del av Stockholms stad

Som en del av Stockholms stad har Bostadsförmedlingen många träffytor och är engagerade i flera olika projekt med koppling till bostäder och stadsutveckling.

En del av Stockholms stad - läs mer här