Det här erbjuder vi fastighetsägare

Stockholm växer och efterfrågan på bostäder är stor. Tillsammans kan vi göra det lite enklare att både hitta och hyra ut de lediga hyresrätter som finns.

Bostadsförmedlingen har lång erfarenhet av förmedling av bostäder och med våra tjänster kan ni spara tid, pengar och resurser. Vi förenklar er vardag, oavsett om ni har ett stort eller mindre bostadsbestånd. Och vår förmedlingstjänst är kostnadsfri för fastighetsägare.

Idag förmedlar vi cirka 75 procent av alla lediga hyresrätter i Stockholms län – gör som många andra och låt oss förmedla era bostäder.

Förmedlingsservice

Vi erbjuder vi en komplett förmedlingstjänst, från publicering till hyresgästförslag. Ni har stöd av medarbetarna på vår förmedlingsavdelning genom hela processen. När det gäller de bostadssökandes frågor finns vår kundservice tillgänglig för att ta hand om dem via mejl, telefon och besök.

Vår förmedlingstjänst – läs mer här
Effektiv marknadsföring

Hos oss möts över 200 fastighetsägare och 750 000 bostadssökande. Vår webbplats har cirka 10 000 besökare varje dag och är en av de största marknadsplatserna för bostäder i Sverige. När ni lämnar era lediga lägenheter till oss får både bostäderna och ert varumärke en stark exponering.

Effektiv marknadsföring – läs mer här
Kunskap och erfarenhet

Vi har en bred kunskap och lång erfarenhet av bostadsmarknaden. Som samarbetspartner till Bostadsförmedlingen hjälper vi er gärna med statistik och analys av efterfrågan på hyresrätter. 

Statistik och marknadsanalys – läs mer här
Bidra till samhällsnytta

Vårt mål är att samla så många lediga hyresbostäder som möjligt på ett och samma ställe. Vi tror att det gör det lite enklare för de som söker bostad. När ni lämnar in era bostäder till oss gör ni en insats för en smidigare bostadsmarknad.

Bidra till en schysst bostadsförmedling – läs mer här
En del av något större

Bostadsförmedlingen är en del av Stockholms stad och genom det har vi många kontaktytor och är engagerade i flera olika projekt med koppling till bostäder och stadsutveckling.

En del av Stockholms stad – läs mer här