Söker du förstahandskontrakt i Stockholm?

Välkommen till Bostadsförmedlingen! Hos oss kan du söka lediga lägenheter i hela Stockholmsregionen. Alla lägenheter som vi förmedlar är hyresrätter med förstahandskontrakt.

Förutom de vanliga hyresrätterna som alla i bostadskön kan söka, så förmedlar vi även bostäder som är reserverade för ungdomar, studenter och seniorer.

Registrera dig som bostadssökande

För att få en bostad genom oss behöver du först registrera dig som bostadssökande. Det kan alla göra som har fyllt 18 år och har ett svenskt personnummer eller samordningsnummer. Det kostar 200 kronor om året att stå i bostadskön.

Registrera dig 

Sök lediga bostäder

Din kötid börjar räknas direkt när du registrerat dig. Därefter kan du börja söka lediga bostäder. Bostadsförmedlingen skickar inte ut några lägenhetserbjudanden utan du behöver själv anmäla intresse för de lediga bostäder som annonseras på vår webbplats. 

Sök lediga bostäder här

Hur lång tid tar det?

Att få ett förstahandskontrakt genom oss kan ta allt från ett par månader upp till 20 år eller mer. De flesta som får en bostad har stått i bostadskön mellan 7 och 11 år. Tänk på att dina chanser ökar ju mer aktiv du är i bostadssökandet.