Bostadstips till dig med kort kötid

Alla anmäler inte intresse för samma bostäder. I stället får varje bostad som vi förmedlar en egen kö av intresserade. Därför varierar kötiden som behövs.

Pågående annonsering där du med kort kötid kan ha en god chans

Nyproducerade lägenheter i Bromsten, Stockholm - vanliga hyresrätter 2-4 rum och kök samt studentlägenheter 1 rum. Annonseras till och med 2024-03-03.

Ibland är det tomt här, men vi fyller på med nya annonslänkar löpande, så kom tillbaka regelbundet för att se det aktuella utbudet.

Om statistiken i annonser som innehåller flera bostäder

I våra annonser kan du se både hur lång kötid de tre personerna som står först på tur har och hur lång genomsnittlig kötid det har varit för liknande bostäder i området under det senaste året.

När vi förmedlar nyproducerade bostäder kan det finnas flera bostäder i samma annons. För sådana annonser kan läget vara betydligt bättre än vad  statistiken visar. Det beror på att det finns ett stort antal bostäder att välja mellan.

Det kan dessutom vara så att personer med lång kötid anmäler intresse, för att sedan ändra sig eller strykas ur intresselistan om de inte uppfyller villkoren för bostaden. Detta skapar chanser även för den som inte har varit registrerad lika länge.