Jobba på Bostadsförmedlingen

Som anställd på Bostadsförmedlingen är du en del av Stockholm stad och får chansen att vara med att bidra till samhällsutvecklingen och förbättringar för stadens invånare. Vårt uppdrag är att förmedla bostäder och ge en god service till våra kundgrupper: bostadssökande och fastighetsägare. Med utveckling i fokus får du möjlighet att göra skillnad. Vår vision är att vara det självklara valet – för en effektiv och rättvis bostadsförmedling.

Vår arbetsplats

Hos oss jobbar förmedlingshandläggare, kundservicehandläggare, ekonomer, systemutvecklare, kommunikatörer med flera. Vårt kontor ligger vid Globen och vi arbetar i moderna kontorslokaler i öppet landskap. På samma adress ligger även vår kundmottagning som bemannas av vår kundservice.

Flexibel arbetsplats

Som anställd på Bostadsförmedlingen har du din huvudsakliga arbetsplats på kontoret med möjlighet att arbeta hemifrån. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där det ska vara lätt att förena familjelivet med arbete.

Kompetensutveckling

Bostadsförmedlingen uppmuntrar alla medarbetare att kompetensutvecklas i sina respektive roller. Vi strävar efter ett öppet arbetsklimat och uppmuntrar enskilda initiativ till utbildning. Komptensutveckling är inte bara en trevlig förmån för dig som anställd utan i många fall en förutsättning för att kunna utvecklas som bolag i den takt vi önskar.

Friskvård

På Bostadsförmedlingen är det viktigt att våra anställda mår bra och därför har alla medarbetare möjlighet att nyttja en timmes friskvård i veckan när arbetet tillåter. Vi erbjuder rabatterade träningskort utöver ett generöst friskvårdsbidrag varje år. Vi har även en friskvårdsgrupp som arrangerar olika aktiviteter som alla anställda har möjlighet att delta i. Som anställd har du dessutom tillgång till kostnadsfri massage på kontoret vissa dagar i månaden.

Kollektivavtal

Som anställd på Bostadsförmedlingen omfattas du av ett kollektivavtal som ger dig goda och trygga anställningsvillkor. Genom avtalet har vi även ett antal försäkringar, exempelvis ifall du skulle bli sjuk eller skadas i tjänsten. Även tjänstepensionen som betalas ut som en extra förmån utöver den lagstadgade ålderspensionen regleras i vårt kollektivavtal.

Jämlikhet, mångfald och värdegrund

På Bostadsförmedlingen följer vi Stockholms stads riktlinjer med målsättning att vara en arbetsplats präglad av respekt för alla människors lika värde. Vi strävar efter mångfald för att kunna representera stadens invånare men även för att uppnå en bredd i bolagets kompetens. Vår arbetsmiljö ska vara fri från kränkande särbehandling, trakasserier, sexuella trakasserier, diskriminering och repressalier.

Bostadsförmedlingens värdegrund

Vi har utöver stadens riktlinjer tagit fram en egen värdegrund som genomsyrar vår arbetsplats: GRETA

  • Glädje – Jag bidrar till en god stämning.
  • Respekt – Jag visar andra hänsyn.
  • Engagemang – Jag vill bidra.
  • Tillsammans – Jag samarbetar med andra.
  • Ansvar – Jag utför mitt arbete professionellt.