Vi hjälper er att hyra ut era lägenheter

Bostadsförmedlingen erbjuder er som är fastighetsägare ett enkelt och effektivt sätt att hyra ut era lediga lägenheter. Vi matchar lägenheterna mot våra bostadssökande i ett öppet och transparent kösystem. Helt utan kostnad.

Modell av ett höghus bredvid ett headset

Bostadsförmedlingen har lång erfarenhet av att snabbt och effektivt hyra ut lediga lägenheter i Stockholmsområdet. Vi strävar efter att samla så många hyresrätter som möjligt på ett och samma ställe. Vi förmedlar lägenheterna snabbt och smidigt till våra bostadssökande. I tur och ordning.

Oavsett hur många lägenheter ni har hjälper vi till att hitta hyresgäster och avlasta er i vardagen. Det är ni som fastighetsägare som formulerar kraven på hyresgästen, och det är vår uppgift att matcha dessa mot sökande i bostadskön. Ni slipper en del av den administration som hör ihop med att hyra ut bostäder, och ni får en egen kontaktperson för administration och rådgivning. Vår förmedlingstjänst är helt kostnadsfri.

Själva äger vi inga hus och bygger inga bostäder. Däremot samarbetar vi med över 200 fastighetsbolag i Stockholmsområdet.

Välkommen att ta kontakt med oss!