Täby Boulevard - Täby Park

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Täby Boulevard
Adress Boulevarden
Stadsdel Täby Park
Kommun Täby
Antal bostäder 226
Antal rum 1-3 och 6 rum och kök
Hyra Ännu inte bestämt
Yta Ännu inte bestämt
Hyresvärd Titania
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2023

Folder

Läs mer om Täby Boulevard här.

226 nyproducerade bostäder i Täby Park

Förmedling sker i etapper

Etapp 1 – 42 lägenheter. Förmedling pågår.

Etapp 2 – Bevakning

Du kan bevaka annonsering av kommande etapper genom att fylla i din mejladress nedan.

Täby Boulevard blir en del av det centrala Täby Park – en ny livfull stadsdel som växer fram bredvid Täby Centrum. I det moderna och gröna Täby Park får du storstadens utbud av service och handel. Här har du närhet till Roslagsbanan, ordentliga cykelparkeringar och bilpoolslösningar.

Om bostäderna

Köken har vita släta luckor med svarta handtag, stänkskydd i laminat samt rostfri bänkskiva, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och är även förberett för diskmaskin. Trestavsparkett är genomgående i hela bostaden med vitmålade väggar, tak och lister.

Badrummen är helkaklade i vita stora plattor med mörkgrått klinkergolv, duschvägg i klarglas, spegelskåp, golvstående toalett, handdukstork samt krokar. Det är även förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Om området

I närhet till Täby Centrum, en av Sveriges största gallerior med 260 butiker, växer nya stadsdelen Täby Park, där Täby Boulevard ingår, fram. När Täby Park står klart kommer ungefär 6 000 bostäder och 5 000 arbetsplatser ha ersatt det gamla Täby Galopp.

I Täby Park hittar man storstadens utbud av butiker, service, restauranger och caféer men behåller småstadscharmen. Här promenerar du till favoritfiket och hälsar på grannarna i parken.

Täby Boulevard ritas av Wingårdhs.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.