Sjölyckan - Fisksätra

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Sjölyckan
Adress Fisksätravägen 24A, 26A och 26B
Stadsdel Fisksätra
Kommun Nacka
Antal bostäder 101
Antal rum 1-4 rum och kök
Hyra Ännu inte bestämd
Yta 23 - 95 kvm
Hyresvärd Stena Fastigheter
Tid för intresseanmälan 2024
Beräknad inflyttning Dec 2024 - Jan 2025

Bilder

101 nyproducerade bostäder i Fisksätra.

Läs mer om Fisksätra Entré här

Om bostäderna:

I Sjölyckan bor du i en tidlös och harmonisk lägenhet med generösa fönster som skapar en ljus atmosfär i varje lägenhet. Lägenheterna genomsyras av hållbara och kvalitativa produkter som samtidigt är funktionella. Detaljer som grått klinkergolv i hall och badrum samt genomgående parkettgolv i hela lägenheten ger ett lugnt och harmoniskt intryck. Badrummet är fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Det vita, fullutrustade och stilrena köket, hemmets kärna, ger plats för gemensamskap och bjuder in till trevliga matlagningsstunder.

Balkonger och uteplatser är generösa och skapar ytterligare ett privat rum att umgås i. Utrymme för umgänge finns såklart även på den gemensamma gröna innergården och runt om i hela Fisksätra

Om fastigheten:

Sjölyckan består av 101 välplanerade hyresrätter i storlekar från 1 till 4 rum och kök. De nya byggnaderna och gårdarna knyts samman med de befintliga gårdarna, vilket skapar ett samspel. De olika huskropparna med putsade fasader i grönt, beige och rostrött återspeglar sig i naturens toner runt om. Stora härliga fönster och balkonger med räcken i glas samt pinnar i aluminium som går i samma nyans som fasaderna vilket maximerar ljusinsläppet i lägenheterna.

Sjölyckan kommer att certifieras med Miljöbyggnad. Dessutom kommer taken att prydas med solceller, vilket är ett steg mot förnybar energi och minskad miljöpåverkan.

Hela fastigheten är rökfri, det är inte heller tillåtet att röka på balkonger, loftgångar eller uteplatser.

Om området:

Nu byggs de första projekten inom Fisksätra Entré där Sjölyckan är ett av dem. De nya bostäderna binds ihop med det befintliga Fisksätra och skapar en blandning av boendeformer och människor i alla åldrar med olika bakgrund och erfarenheter. Tillsammans möjliggörs en plats som präglas av gemenskap och närhet. Här finns närheten till varandra, men också till staden, havet och naturen.

I Fisksätra möts det bästa av flera världar. Skola, förskola, äldreboende, service, kommunikationer och ett rikt förening- och kulturliv, är alla viktiga pusselbitar för en välmående stadsdel. Här kan du bo med ett fantastiskt läge intill hav och natur samtidigt som du på endast 20 minuter kan ta dig in till centrala Stockholm.

Fisksätra erbjuder ett brett utbud av olika butiker, trevliga restauranger, apotek, gym, frisör, livsmedelsbutiker, bibliotek och andra bekvämligheter som vårdcentral och BVC - allt på ett och samma ställe!

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.