Under den pågående pandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

Nytt utseende på vår webbplats

Måndagen den 28 september får bostad.stockholm.se ett något annorlunda utseende. Den främsta anledningen till uppdateringen är att den ska få en bättre tillgänglighetsanpassning. I samband med detta passar vi samtidigt på att uppdatera både funktioner och struktur för att förenkla för besökarna på vår webbplats.

Förstasidan

De flesta av besökarna på bostad.stockholm.se är intresserade av att söka bostad. Vi har därför lyft upp de delarna till överst på sidan, och flyttat ner avsnitt som nyheter längre ner på sidan. 

Mina sidor

Mina sidor får nytt utseende. Överst kommer du kunna se information om din köavgftsavi, därefter får du information om de bostäder du anmält intresse för. Längst ner på mina sidor hittar du dina uppgifter.

Här byggs det nytt

Nytt är att du kommer behöva vara inloggad som bostadssökande om du vill anmäla intresse för ett nyproduktionsprojekt. Själva projektöversiktssidan får också ett nytt utseende.

Bostadsannonserna

Du kommer lättare kunna se vilka av hyresvärdens villkor det är du inte uppfyller när du är inne på en annons. Förstasidan under Sök bostad kommer få nytt utseende senare i höst.

Det händer mer på vår webbplats under hösten

Under hösten fortsätter vi att arbeta med vår webbplats, bland annat kommer våra statistiksidor få nytt utseende och kartsidan under sök bostad bli lite annorlunda.

Vi hoppas att du kommer trivas med vårt nya utseende på hemsidan.