Järfälla, Söderhöjden

Snapphanevägen 82

Hyra: 3717 kr/mån Våning: -1 tr Antal rum: 1 Boyta: 37 kvm
Korttid
Bostaden:
  • Kök
  • Badrum
  • Ej balkong
  • Hiss saknas, lägenheten nås endast via trappor
  • Uppgift om tillgänglighet saknas
Inflyttning: 2024-10-01
För att anmäla intresse på bostaden behöver du vara registrerad som bostadssökande och vara inloggad.

Viktig information!

Bostaden kommer inte att visas. Det betyder att du behöver ta ställning till om du vill flytta in i bostaden endast utifrån informationen i annonsen. När annonseringsperioden är avslutad kommer bostadssökande med längst kötid att bli aktuell för bostaden, intresseanmälan blir därmed bindande för bostadssökande med längst kötid efter avslutad annonseringsperiod. Om du inte är först i kön är det möjligt att avanmäla ditt intresse. Observera att planritningen kan vara spegelvänd och bilderna exempelbilder, vissa avvikelser kan förekomma.

Om kontraktet

Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.

Boendetid:
Från: 2024-10-01
Garanterad boendetid: 3 månader.

Uppsägningstid: Hyresgästen har en uppsägningstid på 1 månad. Hyresvärden har en uppsägningstid på 3 månader.

Möjlighet till förlängning: Ja. Avtalet förlängs var tredje om inte du eller hyresvärden säger upp hyresavtalet. Dock max 4 år.

Det här är ett korttidskontrakt. Det är en tillfällig bostad utan besittningsskydd eller bytesrätt. Det innebär att du inte kan byta eller överlåta bostaden under hyrestiden och att du behöver flytta ut efter att hyrestiden tagit slut.

Om bostaden

Området stod klart 1970 och består av trevåningshus.

Vid kontraktsskrivning kan du behöva uppvisa tecknad hemförsäkring för din nya bostad.

Om hyran

Kostnad för hushållsel tillkommer.

Detta område ingår i ett kommande renoveringsprojekt som innebär stambyte och eventuell totalrenovering inom de närmaste åren. Hyresvärden kan i dagsläget inte informera om vad hyresnivån kommer att bli.

Förmedlingsinformation

Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

Observera att om inflyttningsdatumet infaller på en helgdag eller en röd dag sker inflyttning nästkommande vardag.

Om din anställning inte är i Stockholmsområdet behöver du visa att din arbetsplats ligger inom pendlingsavstånd från bostaden.

Både du och en eventuell medboende behöver skicka in ett familjebevis från Skatteverket. Se därför till att beställa det i god tid om du anmäler intresse för denna lägenhet. Familjebeviset får vara max 2 månader gammalt.

Visningsinformation

Bostaden kommer inte att visas. Det betyder att du behöver ta ställning till om du vill flytta in i bostaden endast utifrån informationen i annonsen. För bostadssökanden med längst kötid efter avslutad annonseringsperiod blir intresseanmälan bindande, övriga bostadssökande kan avanmäla sitt intresse.

Om du har längst kötid efter avslutad annonseringsperiod kommer din intresseanmälan att bli bindande.

Boendereferenser

Om du blir aktuell för bostaden behöver du kontakta din nuvarande hyresvärd och godkänna att denne lämnar ut boendereferenser om dig till den nya hyresvärden.

Om området

På varje gård finns gemensam grillplats och lekplats. Mitt i området finns ett grönområde med bollplan och barnpool.

I närområdet finns också barnomsorg och grundskola.

Tallbohov ligger ungefär 2 km från Jakobsbergs centrum.

Bilder

Kontrollera att du uppfyller hyresvärdens villkor

Vi jämför hyresvärdens villkor för bostaden med de uppgifter som du har angett hos oss. Logga in för att se om du har möjlighet att göra en intresseanmälan.

Villkor för att skriva kontrakt

  • Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
  • När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar (nettolön). För 2024 är beloppet 6 090 kronor för en ensamstående vuxen. Om två personer ska stå på kontraktet ska båda klara inkomstkravet var för sig. Vid barn i hushållet ökar det bestämda beloppet med 3 255 kronor för barn till och med 6 år, 3 906 kronor för barn 7 år eller äldre, 4 558 kronor för barn 11 år eller äldre, 5 208 kronor för barn 15 år eller äldre. Vid delad vårdnad av barn gäller halva beloppet.
  • För godkännande krävs en stadigvarande inkomst som kan garanteras minst 6 månader framåt i tiden från inflyttningsdatum.
  • Hyresvärden accepterar inte försörjningsstöd.
  • Hyresvärden kommer att kräva anställningsintyg med inkomstuppgifter. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten.
  • Hyresvärden kommer att kräva familjebevis, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten.
  • Du får inte ha anmärkningar från tidigare boenden. Hyresvärden kommer att ta referenser från nuvarande och/eller tidigare boende.