Logga in med lösenordskonto

För att logga in med mejladress och lösenord behöver du skapa ett lösenordskonto på Stockholms stads e-tjänster.

Skapa konto på Stockholms stad

När du skapar ditt konto, tänk på att välja den mejladress som du har registrerat hos Bostadsförmedlingen.

Skapa lösenordskonto här (länk till Stockholms stads e-tjänster)
2. Aktivera konto

När du skapat kontot får du ett mejl från Stockholms stad. I mejlet finns en länk som du klickar på för att aktivera kontot.

3. Logga in på Bostadsförmedlingen

När du aktiverat kontot går du till Bostadsförmedlingens webbplats och väljer att logga in med lösenordskonto. Fyll i den mejladress och det lösenord som du skapade på Stockholms stad och välj sedan logga in.