Tydligare villkor i bostadsannonser

I en bostadsannons hittar du detaljerad information om den bostad som du är intresserad av. I varje annons framgår också vilka villkor som du behöver uppfylla för att bli aktuell för just den bostaden. Nu gör vi det enklare att få en överblick över vilka villkor som hyresvärden ställer för bostaden genom att vi förändrar sättet som villkor presenteras.

Du ser nu tydligt vilka av hyresvärdens villkor som du behöver uppfylla för att kunna anmäla intresse för lägenheten. Om du är inloggad kan du dessutom direkt se om du uppfyller dem eller inte, utifrån de uppgifter som du har angett på Mina sidor. Du får också kompletterande information om varför du inte uppfyller ett eller flera villkor. Du behöver uppfylla alla villkor under rubriken Villkor för att anmäla intresse för att kunna anmäla intresse för bostaden.

Under rubriken Villkor för att skriva kontrakt hittar du de villkor som du behöver uppfylla om du blir aktuell för bostaden. Det är viktigt att du noggrant läser igenom samtliga villkor och kontrollerar att du uppfyller dem innan du anmäler intresse för en bostad.

Här kan du läsa mer om hyresvärdens villkor. 

Om du har frågor kontakta vår kundservice