Harmony - Tyresö

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Harmony
Adress Bollmorabacken 2-6 i Tyresö
Stadsdel Bollmora
Kommun Tyresö
Antal bostäder 211
Antal rum 1 - 5 rum och kök
Hyra Ännu inte bestämd
Yta 30–120 kvm
Hyresvärd Juli Living
Tid för intresseanmälan 2024
Beräknad inflyttning 2024

Bilder

211 nyproducerade bostäder i Tyresö

Om fastigheten

I centrala Tyresö utvecklar Juli Living ett nytt bostadskvarter med stort fokus på miljömässig och social hållbarhet. Husen får levande bottenvåningar med café och coworking-ytor, men också gemensamhetslokaler för spel, umgänge och träning.

Kvarteret erbjuder en variation av lägenhetsstorlekar med betoning på mindre bostäder. På så sätt ges unga möjlighet till ett bra första boende.

Husen har en genomtänkt och påkostad gestaltning. Med klimatsmarta mobilitetslösningar som till exempel bilpool och cykelpool uppfyller projektet kraven för Miljöbyggnad Silver.

Om området/Kommunikationer

Området ligger på gångavstånd från det växande Tyresö centrum med butiker, restauranger och all tänkbar service som underlättar vardagen. Härifrån går även kollektivtrafik som tar pendlare in till Stockholm.

Samtidigt finns naturen på nära håll med skog och sjöar som ger goda möjligheter till rekreation. I närområdet finns även golfbana, rackethall, simhall, ishall, bowlinghall och flertalet gym. Ett perfekt läge för den som drömmer om en aktiv fritid.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.