Slagsta Strand Kvarter 7-9 - Slagsta Strand

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Slagsta Strand Kvarter 7-9
Adress Tegelängsvägen, Ida Björlings väg, Sjöfrökens väg
Stadsdel Slagsta strand
Kommun Botkyrka
Antal bostäder 599
Antal rum 1-4 rum och kök
Hyra Ännu inte bestämt
Yta 24,5 - 92,5 kvm
Hyresvärd Juli Living
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2024

599 nyproducerade lägenheter i Slagsta Strand

I nya Slagsta strand produceras nu 599 lägenheter.

Juli Livings projekt i Slagsta Strand är Svanenmärkt och miljöcertifierat enligt BREEAM In-Use, som tydligt visar vårt starka fokus på hållbarhet.

Bland annat bygger Juli Living en solcellspark på taket och producerar vår egen miljövänliga el.Vi installerar även ett system för återvinning av spillvattenvärme. Allt för att minska kvarterets totala energibehov och vårt eget klimatavtryck.

Kvarteren har en modern och hållbar gestaltning med fasader i tegel och trä, som smälter in i naturen. Entréerna är utformade för att ge ett varmt och välkomnande intryck med varierande färgsättning, påkostade armaturer och digitala infoskärmar.

Om bostäderna


Bostäderna är väldesignade och genomtänkta in i minsta kvadrat. De allra flesta har balkong, med eller utan sjöutsikt, eller egen uteplats mot gården.

Den höga standarden går igen från rum till rum. Hallen har klinkers och resten av lägenheten genomgående ekparkett. Köket från Marbodal har kaklat stänkskydd, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, glaskeramikhäll och varmluftsugn samt är utrustat med vitvaror från Siemens och Bosch. Badrummet är helkaklat med duschväggar i glas, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare (alt kombimaskin).

Om fastigheten

Mellan husen gör vi plats för en grönskande och lekfullt utformad innergård. Öppna dagvattenlösningar tar hand om regnvattnet. Växthus och odlingslådor sätter grönkant på tillvaron.

Parkering


Ett garage med ca 350 platser (inklusive MC, handikapplats och elbilsladdare). Gott om cykelparkeringar finns både inomhus och utomhus

 

 

 

 

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.