Betala köavgiften med e-faktura

Det smidigaste sättet att betala den årliga köavgiften är via e-faktura. Då betalar du fakturan direkt i din internetbank, och du minimerar risken att missa betalningen. Du slipper dessutom fylla i förfallodatum, belopp och OCR-nummer.

En e-faktura är som en vanlig pappersfaktura fast den kommer direkt till din internetbank istället för i brevlådan. Att använda e-faktura är kostnadsfritt.

Smidigaste sättet att betala köavgiften

E-faktura är särskilt smidigt för dig som flyttar mycket. Eftersom du plockar upp fakturan via din internetbank riskerar du inte att missa betalningen (och din kötid) för att den skickats till fel postadress. Dessutom bidrar du till minskad användning av papper och transporter, vilket är bra för miljön. För Bostadsförmedlingen innebär e-faktura kostnadsbesparingar som gör att vi kan hålla nere köavgiften.

Så anmäler du betalning via e-faktura

Du anmäler att du vill ha e-faktura hos din internetbank. Under rubriken E-faktura kan du vanligtvis söka efter bolag som har e-faktura. Sök på ”Bostadsförmedlingen i Stockholm” och fyll i de uppgifter som efterfrågas.

Viktigt att tänka på

Om du byter bank påverkar det din e-faktura. Du behöver då avsluta uppdraget hos din gamla bank och anmäla e-faktura på nytt hos din nya bank.