Betala köavgiften med e-faktura

Med e-faktura betalar du den årliga köavgiften direkt i din internetbank, och minimerar därmed risken att missa betalningen. Du slipper dessutom fylla i förfallodatum, belopp och OCR-nummer.

En e-faktura är som en vanlig pappersfaktura fast den kommer direkt till din internetbank istället för i brevlådan. Att använda e-faktura är kostnadsfritt.

Ett smidigt sätt att betala köavgiften

E-faktura är smidigt för dig som flyttar mycket. Eftersom du får e-fakturan till din internetbank riskerar du inte att missa betalningen (och din kötid) för att den skickats till fel postadress. Dessutom bidrar du till minskad användning av papper och transporter, vilket är bra för miljön. För Bostadsförmedlingen innebär e-faktura kostnadsbesparingar som gör att vi kan hålla nere köavgiften.

Ett annat bra alternativ är att betala med kort eller Swish. Här kan du läsa mer om våra olika sätt att betala köavgiften.

Så anmäler du betalning via e-faktura

Du anmäler att du vill ha e-faktura hos din internetbank. Under rubriken E-faktura kan du vanligtvis söka efter bolag som har e-faktura. Sök på ”Bostadsförmedlingen i Stockholm” och fyll i de uppgifter som efterfrågas.

Om du byter bank påverkar det din e-faktura. Du behöver då avsluta uppdraget hos din gamla bank och anmäla e-faktura på nytt hos din nya bank.