Förmedlingshandläggare med kundansvar

Person som pratar i telefon

Arbetsbeskrivning

Bostadsförmedlingen befinner sig i en spännande utvecklingsfas med fokus på att förmedla alltfler lägenheter. Som förmedlingshandläggare hos oss kommer du att ingå i ett affärsorienterat team med fokus på att ge båda våra kundgrupper, bostadssökande och bostadsbolag, bästa möjliga service.

I rollen ligger att ansvara för att förmedla hyresrätter enligt Bostadsförmedlingens kö- och förmedlingsregler. Det innebär att du vägleder bostadssökanden genom hela förmedlingsprocessen och att du har kontakt med de bostadsbolag som vi samarbetar med.

I dina arbetsuppgifter ingår att informera bostadssökande om lediga bostäder, kötider, regler samt om bostadsmarknaden i stort. Du arbetar också med att registrera lägenheter, granska handlingar, skapa och publicera bostadsannonser samt att samordna visningar för de bostadssökande. Du bidrar med att utveckla relationen med de bostadsbolag vi samarbetar med och företräder bolaget i kontakter med de bostadsbolag du får kundansvaret för.

För ditt arbete finns utarbetade arbetsformer samtidigt som du är delaktig i att utveckla teamets arbete, hitta nya arbetssätt och effektivisera rutiner.

Din Profil

Vi söker dig som är ansvarsfull och strukturerad samt trivs med att ha både eget ansvar samt att arbeta i en arbetsgrupp med teambaserat arbetssätt. Du är också van vid att arbeta enligt rutiner, styrdokument, lagar och riktlinjer.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av daglig kontakt med kunder, ha en genuin servicekänsla och ett stort intresse för människor, fastighetsbranschen och samhället. Det är viktigt att kunna hantera samtal med människor i utsatta och svåra situationer och samtidigt förstå vikten av att vara tydlig och saklig. Därför behöver du vara trygg och stabil i din personlighet samt ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är en fördel om du är flerspråkig men det är inget krav.

Eftersom vi arbetar med olika sorters systemstöd ser vi det som en självklarhet att du har vana vid detta. Vi ser också gärna att du är en person som är uppgiftsorienterad och kvalitetsmedveten. Du är nyfiken, har en mycket god administrativ förmåga och är van vid att jobba effektivt. Det är också angeläget att du har lätt att anpassa dig efter nya arbetssätt och förstår betydelsen av att verka i ett politiskt styrt bolag som över tid kan innebära ändrade förutsättningar, fokus och uppdrag.

Vi erbjuder

Inom Bostadsförmedlingen har vi ett nära ledarskap och vi arbetar i team med kontinuerlig feedback och coaching som en naturlig del av vardagen. Vi sitter i öppet kontorslandskap och idag har vi kontoret centralt beläget på Kungsholmen nära Stockholms Central. Under hösten 2018 flyttar vi till nyrenoverade lokaler i Globenområdet.

Hälsa och friskvård är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi strävar efter en bra balans i livet, därför erbjuder företaget en friskvårdstimme i veckan och vi har även friskvårdsbidrag.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är den 21 januari 2018. Vi samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning som börjar med löpande urval från och med den 9 januari. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Liljeqvist på tel.nr 070 471 17 53 alternativt via mail: emma.liljeqvist@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!