Venera - Vega

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Venera
Adress Gaffelseglet 9-11
Stadsdel Vega
Kommun Haninge
Antal bostäder 76
Antal rum 1 - 3 rum och kök
Hyra 8 200-15 000 kr/mån
Yta 32-82 kvm
Hyresvärd Stena Fastigheter
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2024

Bilder

76 nyproducerade bostäder i Vega

I Vega bygger Sten Fastigheter 76 nya lägenehter.

Om bostäderna

I Venera bor du i en tidlös och harmonisk lägenhet med generösa fönster som skapar ett härligt ljusflöde. Lägenheterna genomsyras av hållbara och kvalitativa produkter som samtidigt är trendigt och funktionellt. Detaljer som mörkt klinkergolv i hall och badrum samt genomgående parkettgolv i hela lägenheten ger ett lugnt intryck. Badrummet är fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Det vita, fullutrustade och stilrena köket ger plats för gemensamskap och bjuder in till trevliga matlagningsstunder.
Balkonger och uteplatser är generösa och skapar ytterligare ett privat rum att umgås i, samtidigt som utformningen med glaspartier som räcken släpper in solens strålar. Alla lägenheter förutom ett fåtal i storlek 1 rum och kök har uteplats eller balkong.

Om fastigheten

Venera, som består av 2 huskroppar, är beklädda med stålplåt som är ett robust och hållbart material som håller över tid, kräver lite underhåll och har stora möjligheter att återvinnas. Stålfasaden fångar även upp himlens alla olika skepnader och reflekterar det vackra ljuset. Förutom den lite tuffare stålfasaden så bryter entrén av med mjukare inslag av trä för en härlig blandning. I entrén och trapphusen är det betongen som bidrar med sin robusta känsla. Väggarna av varmgrå råbetong och slipade betonggolv samt svarta ståldetaljer och inslag av svart glansigt kakel bidrar till den industriella känslan. Trapphusen är som ett konstverk i sig!

Hela fastigheten är rökfri, det är inte heller tillåtet att röka på balkonger, loftgångar eller uteplatser.

Parkering

Boende och besöksparkering sker på gatan och i området. Venera har inga egna parkeringsplatser.

Om området/Kommunikationer

Söder om Stockholm, i Haninge kommun, växer en ny stadsdel fram – Vega. I Vega bor du mitt i grönskan, med närhet till grönområden, skog och sjöar samtidigt som stadspulsen alltid är nära. Här finns också gym, surdegsbageri, restauranger, förskolor, skolor och mataffärer och mycket mer som underlättar vardagspusslet. Vegas eget serviceutbud fortsätter att växa och inom kort kommer Vega få en ny skola och förskolor, ett allaktivitetshus med bibliotek, idrottshall och fritidsgård. Dessutom planeras det för att ge plats åt ännu fler spännande verksamheter och service i de nya kvarteren som utvecklas.

Oavsett om du vill åka kommunalt, ta bilen eller cykla, är det enkelt att ta sig till och från Vega. Pendeltågsstationen, busstorget, gång- och cykelvägarna samt en ny trafikplats är en del av utvecklingen av Vega, och för stadsdelen ännu närmare Stockholm.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.