Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Vega

Vega – Haninge

Nyproducerade bostäder i HAninge

Stena fastigheter bygger 1 500 bostäder i en ny stadsdel i Vega, Haninge kommun. Detta projektet består av ca 210 hyreslägenheter fördelat på 10 punkthus.

Förmedlingen sker i flera etapper.

Etapp 1

Förmedlingen är avslutad.

Etapp 2

Beräknad inflyttning sker 2019. Du kan bevaka bostäderna i etapp 2 genom att fylla i din mejladress längre ner på sidan.

OM OMRÅDET/KOMMUNIKATIONER

Området ligger naturskönt med gångavstånd till handelsområdet Port73. Stadsdelen kommer att rymma cirka 3 500 bostäder och innehålla både anlagda parker samt naturområden. Gång- och cykelvägar samt kollektivtrafik har hög prioritet i den gröna stadsdelen Vega. Det ska vara enkelt att kunna välja bort bilen och tryggt för barn och unga att ta sig till och från förskolor, skolor, vänner och aktiviteter. Sammanlagt kommer det att finnas åtta förskolor och två grundskolor i stadsdelen. 

Redan idag är kommunikationerna i området goda, bland annat med direktbuss till Gullmarsplan som tar ca 15 min och med busslinjer både till Farsta och Haninge Centrum. Den nya pendelågsstationen Vega planeras att stå klar våren 2019 med en restid till Stockholm C på cirka 20 min. 

Mer information finner du på Stenas webbplats.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2019
Tid för intresseanmälan:
Ej fastställt

Fakta om bostäderna

Kvarter
Vega
Adress
Timvinkelvägen 27 och 29
Stadsdel
Vega
Kommun
Haninge
Antal bostäder
219
Antal rum
2 - 4 rum och kök
Hyra
Ännu ej satt
Yta
38 - 93 kvm
Hyresvärd
Stena Fastigheter AB