Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Vega Nyproduktion

Vega - Haninge

210 lägenheter i tio punkthus

Stena fastigheter bygger 1 500 bostäder i en ny stadsdel i Vega, Haninge kommun.

Det första projektet består av 210 hyreslägenheter fördelat på 10 punkthus. I januari startar förmedlingen av första etappen där vi förmedlar 40 lägenheter.

Området ligger naturskönt med gångavstånd till handelsområdet Port73. Stadsdelen kommer att rymma cirka 3 500 bostäder och innehålla både anlagda parker samt naturområden. Gång- och cykelvägar samt kollektivtrafik har hög prioritet i den gröna stadsdelen Vega. Det ska vara enkelt att kunna välja bort bilen och tryggt för barn och unga att ta sig till och från förskolor, skolor, vänner och aktiviteter. Sammanlagt kommer det att finnas åtta förskolor och två grundskolor i stadsdelen. 

Redan idag är kommunikationerna i området goda, bland annat med direktbuss till Gullmarsplan som tar ca 15 min och med busslinjer både till Farsta och Haninge Centrum. Den nya pendelågstationen Vega planeras att stå klar våren 2019 med en restid till Stockholm C på cirka 20 min. 

Mer information finner du på Stenas webbplats.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
från maj 2017
Tid för intresseanmälan:
januari 2017

Fakta om bostäderna

Kvarter
Vega
Adress
Timvinkelvägen 27 och 29
Stadsdel
Vega
Kommun
Haninge
Antal bostäder
210
Antal rum
2 - 4 rum och kök
Hyra
Ännu ej satt
Yta
38 - 93 kvm
Hyresvärd
Stena Fastigheter AB