Under den pågående pandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

Vega – Haninge

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Vega
Adress Ej fastställd
Stadsdel Vega
Kommun Haninge
Antal bostäder 185
Antal rum 1 - 4 rum och kök
Hyra Ej fastställd
Yta 34–87 kvadratmeter
Hyresvärd Stena Fastigheter AB
Tid för intresseanmälan Ej fastställd
Beräknad inflyttning Tillträdena påbörjas vid årskiftet 2021-2022

Bilder

Nyproducerade bostäder i HAninge

Stena fastigheter bygger 1 500 bostäder i en ny stadsdel i Vega, Haninge kommun.

Förmedlingen sker i flera etapper.

Etapp 1

Förmedlingen är avslutad.

Etapp 2 - Storseglet

Kvarteret Storseglet är Stena Fastigheters nästa etapp i utbyggnaden av Vega i Haninge. Storseglet ligger i nära anslutning till den nyöppnade pendeltågsstationen Vega.

Beräknad inflyttning sker 2021. Du kan bevaka bostäderna i etapp 2 genom att fylla i din mejladress längre ner på sidan.

OM OMRÅDET/KOMMUNIKATIONER

Området ligger naturskönt med gångavstånd till handelsområdet Port73. Stadsdelen kommer att rymma cirka 3 500 bostäder och innehålla både anlagda parker samt naturområden. Gång- och cykelvägar samt kollektivtrafik har hög prioritet i den gröna stadsdelen Vega. Det ska vara enkelt att kunna välja bort bilen och tryggt för barn och unga att ta sig till och från förskolor, skolor, vänner och aktiviteter. Sammanlagt kommer det att finnas åtta förskolor och två grundskolor i stadsdelen. 

Redan idag är kommunikationerna i området goda, bland annat med direktbuss till Gullmarsplan som tar ca 15 min och med busslinjer både till Farsta och Haninge Centrum. Från den nya pendelågsstationen Vega är restiden till Stockholm City 24 min.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.