Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Under den pågående coronapandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

Vega

Vega – Haninge

Nyproducerade bostäder i HAninge

Stena fastigheter bygger 1 500 bostäder i en ny stadsdel i Vega, Haninge kommun.

Förmedlingen sker i flera etapper.

Etapp 1

Förmedlingen är avslutad.

Etapp 2 - Storseglet

Kvarteret Storseglet är Stena Fastigheters nästa etapp i utbyggnaden av Vega i Haninge. Storseglet ligger i nära anslutning till den nyöppnade pendeltågsstationen Vega.

Beräknad inflyttning sker 2021. Du kan bevaka bostäderna i etapp 2 genom att fylla i din mejladress längre ner på sidan.

OM OMRÅDET/KOMMUNIKATIONER

Området ligger naturskönt med gångavstånd till handelsområdet Port73. Stadsdelen kommer att rymma cirka 3 500 bostäder och innehålla både anlagda parker samt naturområden. Gång- och cykelvägar samt kollektivtrafik har hög prioritet i den gröna stadsdelen Vega. Det ska vara enkelt att kunna välja bort bilen och tryggt för barn och unga att ta sig till och från förskolor, skolor, vänner och aktiviteter. Sammanlagt kommer det att finnas åtta förskolor och två grundskolor i stadsdelen. 

Redan idag är kommunikationerna i området goda, bland annat med direktbuss till Gullmarsplan som tar ca 15 min och med busslinjer både till Farsta och Haninge Centrum. Från den nya pendelågsstationen Vega är restiden till Stockholm City 24 min.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
Tillträdena påbörjas vid årskiftet 2021-2022
Tid för intresseanmälan:
Ej fastställd

Fakta om bostäderna

Kvarter
Vega
Adress
Ej fastställd
Stadsdel
Vega
Kommun
Haninge
Antal bostäder
185
Antal rum
1 - 4 rum och kök
Hyra
Ej fastställd
Yta
34–87 kvadratmeter
Hyresvärd
Stena Fastigheter AB