UNITY Kista

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter UNITY Kista
Adress Jyllandsgatan
Stadsdel Kista
Kommun Stockholm
Antal bostäder 185
Antal rum 1 - 2 rum och kök
Hyra Ännu inte bestämd
Yta Ännu inte bestämd
Hyresvärd UNITY
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2023

Bilder

185 nyproducerade bostäder i Kista

Om bostäderna

Från augusti 2023 kommer 185 specialdesignade bostäder finnas tillgängliga i det nya kvarteret Anholt i centrala Kista. Anholt kommer att växa fram och bli ett nytt grönt bostadskvarter med stort fokus på öppenhet och miljömedvetenhet. Här kommer det att skapas en kreativ miljö med attraktiva bostäder. Signifikativt för byggnationen av UNITY Kista är olika lågenergilösningar och med miljöanpassat material.

I ett samhälle där människors livsstil, behov och förväntningar förändras i allt snabbare takt behövs smartare, flexiblare lösningar. Som svar på den växande efterfrågan har UNITY lanserat Nordens första micro-living-koncept. Med högklassig funktionalitet, unik design och tillgång till olika faciliteter välkomnar UNITY dig in i gemenskapen och till ett ”nytt sätt att bo”!

Samtliga studiolägenheter i varierande storlek har öppen planlösning, parkettgolv, bra ljussättning och smarta förvaringslösningar. Lägenheterna är möblerade i samarbete med den brittiska designern Tom Dixon för att skapa en exklusiv inredning och känsla. Samtliga lägenheter är utrustade med pentry. I pentryt finns kylskåp med frysfack, induktionshäll och mikrovågsugn. Badrummen har dusch med helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golvet.

Om fastigheten

Som hyresgäst på UNITY Kista har man tillgång till ett stort gemensamt kök, eget säsongsförråd och fullt utrustat Techno gym.

  • Cykelförvaring inomhus och utomhus
  • Mindre förråd i källare
  • Tvättstuga
  • Lägenheterna är möblerade, de går inte att hyra omöblerat

Fastigheten är byggd enligt hög hållbarhets- och energibesparingsstandard.

Parkering

Det finns ett stort parkeringsgarage under huset mot en kostnad.

Om området

Förutom våra många grannar i Kista Science City, ligger UNITY Kista också i närheten av grönområden, matbutiker och shoppingmöjligheter. Bara några minuters promenad från ytterdörren på UNITY hittar du köpcentret Kista Galleria, som erbjuder 185 butiker, en stor internationell food court, en bowlinghall, go-kartbana och mycket mer.

Även om Kista är ett gigantiskt centrum för IT, affärer och shopping är det lätt att hitta grönområden att träna på och njuta av naturen. Ärvinge ängar ligger precis bredvid och även Järvafältet är en av de naturskönaste destinationerna i Stockholmsområdet. Det är ett stort och mycket välskött naturreservat. Här hittar du flera sjöar, kullar och anrika gårdar samt välbevarad urskog.

Kommunikationer

Till Kista kan du ta dig med tunnelbana, pendeltåg eller buss.

Med sin placering mitt emellan Stockholm city och Arlanda flygplats, har Kista goda förbindelser till nästan alla delar av staden med antingen blå linjens tunnelbana, buss eller pendeltåg. Med tunnelbanans blåa linje tar du dig till centrala Stockholm på mindre än 20 minuter och med pendeltåget i Helenelund tar du dig till Odenplan på 10 minuter. Snart rullar dessutom Tvärbanan genom Kista.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.