Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Larsberg Ungdom

U25 - Ungdomsbostäder i Larsberg, Lidingö

U25 Ungdomsbostäder på Lidingö

John Mattson bygger U25 – ungdomsbostäder för 18–25-åringar i Larsberg på Lidingö. Huset ligger nära kommunikationer, service och handel och samtidigt precis vid grönområden och vatten. Bostadsförmedlingen förmedlar ettor och tvåor i U25.

OM BOSTÄDERNA

U25 är ett hus med 11 våningar och 50 små välplanerade ettor och ca 20 tvåor. Bostäderna byggs i hållbara material och är planerade för att vara bekväma och tillgängliga. Alla lägenheter har säkerhetsdörr, kök och badrum med plats för tvättmaskin. Ekparkett och klinker är de genomgående golvmaterialen och väggarna är målade.

OM FASTIGHETEN

U25 har en stor gemensam terrass i solläge och på gatunivå ligger en lokal som kommer hyras ut för affärsverksamhet. Tvättstugan ligger på första våningen, med utsikt över entrén. Huset har hiss, förråd och cykelrum. Dessutom finns en stor cykelparkering på gården utanför huset. Sophanteringen och garage finns i anslutning till huset, i Larsbergs centrum. Entréerna har digitala kommunikationstavlor med information om huset och kontaktuppgifter till hyresvärden. Längst upp i huset finns tre kollektivlägenheter (som inte förmedlas genom Bostadsförmedlingen.)

OM OMRÅDET

Från U25 är det ett par minuters promenad till livsmedelsbutik, kafé, pizzeria, bank, apotek, blomsterhandel, gym och flera andra butiker. Några steg utanför porten ligger Larsbergsparken med utegym, grillplatser och sittmöbler, fotbollsplan och lekplats. Området har vattennära promenadvägar genom lundar och ekbackar och utsikt över hela Stockholm. I Larsberg finns flera skolor, förskolor och även hantverks- och designutbildningen Malmstens, Linköpings universitet. Stillerska filmgymnasiet ligger i Dalénum, några minuters promenad från U25.

KOMMUNIKATIONER

Med Lidingöbanan tar det 6 minuter från Larsberg till Ropsten där tunnelbanans röda linje ansluter. Flera busslinjer till Lidingö centrum och andra delar av ön trafikerar området och det är fin cykelbana hela vägen till stan. Pendlingsbåt går från närliggande Dalénums brygga till Nacka, Saltsjöqvarn, Djurgården och Nybroviken.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
Tid för intresseanmälan:
2019

Fakta om bostäderna

Kvarter
U25
Adress
Agavägen 40
Stadsdel
Larsberg
Kommun
Lidingö
Antal bostäder
74
Antal rum
1 -2 rum och kök
Hyra
Ännu inte bestämd
Yta
23, 37, 38 kvm
Hyresvärd
John Mattson