Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Rinkeby

Terrassen – Rinkeby

Nyproduktion i Rinkeby

Förmedling sker i flera etapper

  • Etapp 1 - Totalt 16 lägenheter, förmedling avslutad.
  • Etapp 2 - Annonseras preliminärt under hösten 2018.

Du kan bevaka annonsering av senare etapper genom att fylla i din mejladress nedan.

Rinkebyterrassen är ett nytt bostadsområde som länkar samman Rinkeby med Järvafältet och Kista. 12 stycken bostadshus med totalt ca 580 lägenheter och två garage kommer att byggas mellan 2016 och 2020. ByggVesta AB bygger sex av bostadshusen med totalt ca 220 lägenheter. Resterande hus byggs av ALM Equity och upplåts med bostadsrätt. 

Om fastigheten

Det blir vita putsade hus med generös takhöjd och stora fönster. Varje lägenhet utrustas med tvättmaskin då det inte blir någon gemensam tvättstuga. 

Om området

Över tunneln anläggs en öppen park och centralt i området bygger Stockholms Stad ett torg med en utsiktsplats ut mot Järvafältet. Ovanpå tunnelmynningarna placeras garagebyggnader vilka, förutom att de löser områdets parkeringsbehov, även tjänar som bullerskärmar mot ljudet från E18. 

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2018/2019
Tid för intresseanmälan:
2018

Fakta om bostäderna

Kvarter
Terrassen
Adress
Almbygatan 8
Stadsdel
Rinkeby
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
220
Antal rum
2 - 4 rok
Hyra
-
Yta
-
Hyresvärd
ByggVesta AB