Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Tensta Student

Tensta Torn

Nybyggda studentbostäder i Tensta

Från och med 2017-02-08 godkänns alla de utbildningar som är anslutna till Stockholms studentkårers centralorganisation (SSCO). Se annons.

Korta kötider

De flesta bostäder som vi hittills har förmedlat i Tensta Torn har haft kötider på under 2 år, i vissa fall har det räckt med ett par månaders kötid.

Film om Tensta Torn

Om bostäderna

Lägenheterna och fastigheten byggs för att passa studentens behov. Snabbt bredband, smart låssystem, effektiv planlösning och endast några få steg till tunnelbanan. Utöver ett bra boende kommer hyresgästerna ha tillgång till ett stort och säkert cykelförråd samt tvättmöjligheter anpassad för studenternas behov.

De flesta lägenheter kommer att vara på 1 rum, men det kommer även att finnas några tvårumslägenheter i huset för dig som behöver större.

Studentlägenheterna i Tensta Torn kommer att bidra inte bara med funktionella bostäder, det är också ett boende som utmärker sig. Med 18 våningar kommer Tensta Torn att synas från långt håll.

Om området

Åke Sundvalls Tensta Torn byggs vid Tensta centrum endast 200 meter från tunnelbanestationen med närhet till service, bra matutbud och affärer. Med tunnelbanans blåa linje är man framme vid T-centralen på cirka 20 minuter.

Åke Sundvall bygger av omtanke

Åke Sundvall bedriver traditionell entreprenadverksamhet, nyproduktion av bostäder i egen regi samt förvaltning av våra egna bostads- och kontorsfastigheter.

Åke Sundvall tar hand om och bygger hus utifrån en och samma idé: att de ska hålla länge, sätta prägel på kvarteret och få människor att trivas. Och för att lyckas genomföra vår idé är det en sak vi alltid sätter högst och främst, oavsett om det är husen eller företaget vi bygger. Omtanke.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2017-06-01
Tid för intresseanmälan:
2017

Fakta om bostäderna

Kvarter
Tensta Torn
Adress
Tenstagången 55
Stadsdel
Tensta
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
240
Antal rum
1-2 rum och kök
Hyra
4990 - 8800 kr
Yta
22-42 kvm
Hyresvärd
Åke Sundvall