Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Åby Ängar

Tegelmästaren - Vallentuna

160 nyproducerade lägenheter i Vallentuna

Etapp 1 - Annonsering avslutad, förmedling pågår.

Etapp 2 - Bevakning.

Nu bygger Magnolia Bostad 160 nya lägenheter i Åby Ängar i Vallentuna. Lägenheterna fördelas på 2 byggnader. Genom förvaltaren Riksbyggen erbjuder Magnolia Bostad en variation av lägenhetsstorlekar med fokus på yteffektiva ettor, tvåor, treor och fyror.

Om bostäderna

De flesta lägenheterna har öppna planlösningar med bland annat parkettgolv. I köket är det inrett med vita släta luckor och laminatbänkskiva. Köket är fullt utrustat med inbyggnadshäll, inbyggnadsugn, integrerad spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Det är förberett för mikrovågsugn i väggskåp.

Badrummet är helkaklat och utrustat med spegelskåp, draperistång vid dusch, handukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Nästan alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats.

Om fastigheten

Hyresgästerna kommer att ha tillgång till gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum rullstolsförvaring samt miljörum/källsortering.

Parkering

Parkering sker i parkeringsgarage under gården.

Om området/Kommunikationer

Området har goda allmänna kommunikationer. Till T-centralen är det cirka 40 minuters restid med Roslagsbanan och med buss som man tar från Tekniska högskolan. I Vallentuna centrum finns stort utbud av service såsom mataffärer, apotek, bank och restauranger.

Området Åby ängar ligger mellan Smidesvägen, Åbyholms gård och brandstationen. Vägutbyggnaden i området är klar och flera byggherrar är ingång med sina bostadsbyggnationer. En förskola med fyra avdelningar är under uppförande. Totalt ska åtta kvarter med bostadshus byggas med totalt cirka 650 bostäder.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2019
Tid för intresseanmälan:
2019

Fakta om bostäderna

Kvarter
Tegelmästaren
Adress
Oxelgatan, Häggatan
Stadsdel
Åby Ängar
Kommun
Vallentuna
Antal bostäder
160
Antal rum
1 - 4 rum och kök
Hyra
Ännu inte bestämd
Yta
Ännu inte bestämd
Hyresvärd
Utvecklas av Magnolia / Förvaltas av Riksbyggen