Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Liljeholmen Student

Syllen – Liljeholmen

172 studentlägenheter intill tvärbanan

Syllen kommer att bestå av ett sex våningar högt hus som vrider sig som ett pärlband av olikfärgade hus längst med Förmansbacken som är en ny tvärgata till Förmansvägen.

Om bostäderna

I Syllen student byggs cirka 172 studentlägenheter.

Syllens fasad ut mot gatan består av glaserat tegel i höstfärger som rött, orange, gult och grönt medan fasaden in mot gården är putsad.

I en del av Syllen planeras en samlingslokal - under förutsättning att en lokal hyresgästförening bildas.

Om området

Vid Liljeholmskajen håller en helt ny stadsdel på att växa fram med promenadavstånd till innerstan. Ett tiotal kvarter med runt 1 500 bostäder är redan nu inflyttade. När området står färdigt kommer det bestå av ca 4 200 bostäder. En ny kajpromenad vid vattnet sträcker sig bort till Årstabroarna och Årstaskogen. Stadsdelens nya mötesplats Sjövikstorget invigdes sommaren 2009, med vattenkontakt, grönska, uteserveringar och solbryggor ut på Årstavikens vatten.

Kommunikationer

Det nya husen byggs precis intill tvärbanans station Årstadal. Norrut är nästa hållplats Liljeholmen med anslutning till tunnelbana och buss. Söderut från Årstadal är nästa stopp Årstaberg med anslutning till pendeltåg. Resan till Gullmarsplan tar tio minuter och från Liljeholmen når du T-centralen på samma tid.

Du behåller din kötid

Du behåller din kötid i bostadskön även efter att du fått en studentbostad. Läs mer om studentbostäder här

Bevaka bostäder i projektet

Du kan välja att bevaka bostäderna i det här projektet, då skickar vi ut ett mejl när du har möjlighet att anmäla ditt intresse. Vi skickar en avisering till den mejladress du har uppgett nedan, var därför noga med att du fyller i rätt mejladress.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2017, höst (preliminärt)
Tid för intresseanmälan:
2017

Fakta om bostäderna

Kvarter
Syllen
Adress
Förmansvägen 10, Förmansbacken (ny gata)
Stadsdel
Liljeholmen
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
172
Antal rum
-
Hyra
Ännu ej satt
Yta
-
Hyresvärd
Stockholmshem