Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Spånga Student

Ferdinand – Spånga

1100 nybyggda Studentbostäder i Spånga

Om bostäderna

På Bromstensvägen i när­heten av Spånga station, bygger Prime Living cirka 1100 studentbostäder. Det kommer finnas lägenheter om 1 rum och kök och 2 rum och kök.

Fastigheterna planeras som flerbostadshus i två kvarter med fyra till sex våningar uppförda i ett modulsystem.

Husen byggs och kommer att förmedlas etappvis med start 2017. Om du vill ha mer information om när förmedlingen påbörjas så kan du fylla i din mejladress längst ned på sidan.

Om området

Studentlägenheterna kommer att byggas i två kvarter längs med Bromstensvägen, knappt en kilometer från Spånga pendeltågsstation.

I närområdet finns Bromsten- och Spånga centrum, där det finns gott om affärer och övrig service. Det finns grönområden och även flera idrottsanläggningar i närheten. 

Om företaget

Prime Living utvecklar studentbostäder i den nordiska marknaden med ett unikt koncept som ger kortare produktionstider och lägre kostnader. Bolaget äger och förvaltar långsiktigt samtliga lägenheter som produceras. Bostäderna består av prefabricerade bostadsmoduler som tillverkas i en fabrik i Kina som sedan transporteras och monteras på plats i Sverige. Du kan läsa mer om konceptet på hyresvärdens hemsida.

Bevaka bostäder i projektet

Du kan välja att bevaka bostäderna i det här projektet, då skickar vi ut ett mejl när du har möjlighet att anmäla ditt intresse. Vi skickar en avisering till den mejladress du har uppgett nedan, var därför noga med att du fyller i rätt mejladress. 

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2017
Tid för intresseanmälan:
2017

Fakta om bostäderna

Kvarter
Ferdinand
Adress
Bromstensvägen 148
Stadsdel
Spånga
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
1100
Antal rum
1 - 2 rum och kök
Hyra
Ej fastställt
Yta
Ej Fastställt
Hyresvärd
Prime Living