Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Hägernäs

Spaken – Hägernäs

Förmedling av etapp 2 pågår

Förmedling har nu påbörjats och annonseringen är avslutad.

I Hägernäs i Täby kommun bygger JM Hyresbostäder 136 hyresrätter fördelat på sju trapphus i ett lamellhus med varierande nivåer. Projektet är en naturlig utökning av det bestånd av framförallt bostadsrätter som under de senaste 10 åren vuxit fram i området. Första inflyttningen sker under andra kvartalet 2018.

Om bostäderna

Lägenheterna varierar från ett till fem rum och kök, samtliga med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där fokus ligger på ljusinsläpp och sociala ytor. Med undantag för några få lägenheter finns uteplats eller balkong att tillgå, alla i söderläge. Lägenheter om tre rum och kök eller större har alla genomgående planlösning. I likhet med JMs andra bostadsprojekt håller hyresrätterna hög standard med kakel och klinker i badrum och ekparkett i resten av bostaden.

Den stora gemensamma innergården erbjuder möjligheter till lek för barn, men möjliggör även spel, lek och umgänge för vuxna.  Ett parkeringsdäck med ett garageplan planeras vid den gemensamma gården.

Om området/Kommunikationer

Fastigheten är placerad i nära anslutning till skola, idrottsplats, service och grönområden. Endast en kort promenadväg bort hittar du strandpromenaden vid Stora Värtan som är flitigt besökt under såväl vintertid, för skridskoåkning, som under sommaren då utbyggda bryggor och badplatsen bjuder in till ett dopp. Har du ärenden i Täby Centrum nås köpcentrumet inom tio minuter med bil eller kommunaltrafik.

Från Spaken når man närmaste busstation inom 200 meter, härifrån går bussar vidare ut i Täby, mot Täby C samt mot Stockholm. Roslagsbanans ligger ca en kilometer bort och bilburen trafik kommer snabbt av och på E18.

Under förmedling

Beräknad inflyttning:
2018 september till oktober
Tid för intresseanmälan:

Fakta om bostäderna

Kvarter
Spaken
Adress
Sjöflygvägen 4-12
Stadsdel
Hägernäs
Kommun
Täby
Antal bostäder
136
Antal rum
1 - 5 rum
Hyra
6 997 - 16 471 kr/mån
Yta
32 - 102 kvm
Hyresvärd
JM Hyresbostäder