Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Hökarängen Ungdom

Sötmandeln- Hökarängen

84 nyproducerade lägenheter i Hökarängen

Alldeles vid tunnelbanestation Hökarängen uppför HEBA 84 st ungdomslägenheter.

Lägenheterna kommer att förmedlas som tillsvidareavtal för ungdomar mellan 18 och 25 år. Beräknad inflyttning under kvartal 2 år 2020.

Om bostäderna

Lägenheterna får en ljus och modern inredning med vitmålade väggar och parkettgolv i ek i hela lägenheten. Kökssnickerierna är vita av märket Marbodal och bänkskivorna är av laminat i mörkgrå kulör. Köket är utrustat med kyl/frys och spis med keramikhäll och varmluftsugn. Badrummet är helkaklat med klinkergolv samt duschplats. Då fastigheten inte kommer att ha någon tvättstuga utrustas samtliga lägenheter med en kombitvättmaskin i badrummet.

Om fastigheten

Huset omfattar en huskropp i vinkel med totalt 84 st yteffektiva lägenheter i storleken 1–3 rum och kök. Huset har totalt 5 våningar. Det finns en gemensam entré med trapphus och hiss till samtliga våningar där sedan loftgången tar dig till din lägenhet.

Förvaringsmöjligheter finns i respektive lägenhet, endast ett fåtal lägenheter har ett externt förrådsutrymme beläget i entréplanet. Barnvagn samt cykelparkering finns på entréplan.

 

Samtliga lägenheter är rökfria vilket innebär rökförbud i lägenheten, på balkongen och i fastighetens allmänna utrymmen. Detsamma gäller även utanför husen såsom på gården och övriga närliggande områden.

Om området/kommunikationer

Hökarängen tillhör Farsta stadsdelsområde i Söderort. Området växte fram under slutet av 1940-talet.

Fastigheten ligger nära Hökarängens tunnelbanestation som ligger på linje 18. Resan till  Farsta centrum tar ungefär 3 minuter och till T-centralen tar det 20 minuter. Området trafikeras även av bussar.  

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2020
Tid för intresseanmälan:
2020

Fakta om bostäderna

Kvarter
Sötmandeln - Hökarängen
Adress
Sirapsvägen
Stadsdel
Hökarängen
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
84
Antal rum
1-3 rum och kök
Hyra
Ej fastställd
Yta
26-56 kvm
Hyresvärd
HEBA