Småbildskameran 1 - Bandhagen

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Småbildskameran 1
Adress Ärlavägen 1-3, Orrestaslingan 8-14
Stadsdel Bandhagen
Kommun Stockholm
Antal bostäder 171
Antal rum 1 - 4 rum och kök
Hyra Ännu ej bestämt
Yta Ännu ej bestämt
Hyresvärd Svenska hus
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2023

Bilder

171 nyproducerade bostäder i Bandhagen

I Bandhagen söder om Stockholm är Svenska Hus med och utvecklar den klassiska förorten som redan på 1940-talet började utvecklas i enlighet med det folkhemmets ideal. Man byggde funktionella, ljusa och modernt utrustade bostäder och mellan kvarteren sparades partier med naturmark. Tunnelbanestationen förlades i stadsdelens centrum.

Svenska Hus har tidigare på granntomten byggt om det kulturskyddade fd Bandhagens gymnasium till bostäder. Utvecklingen av den centrala kärnan av Bandhagen fortsätter med kompletterande byggnader för en uppdaterad och urban stadsdel.

Om fastigheten

Småbildskameran 1 består av 171 lägenheter, fördelat på 1 rum och kök upp till 4 rum och kök och Bostadsförmedlingen kommer att förmedla hälften av dessa. Lägenheterna inryms i 6 olika trapphus och är sammanbyggda för en mer stadsmässig upplevelse och en hög trygghetsfaktor för ett närmare grannskap mellan de boende.

Om bostäderna

Lägenheterna är välplanerade och inredda med ljusa moderna färger och trägolv i alla rum. Varje lägenhet har tvättutrustning och de flesta har balkong.

Om området

Härliga naturområden och fina Bandängens Parklek med lantgård, gungor, klätterställning etc finns i närområdet.

Bandhagens Centrum med sina tidstypiska och charmiga neonskyltar inrymmer både mataffär, frisör, restauranger, blomsterbutik, konditori, mode, apotek, kiosk mm.

Från Bandhagen tar du dig smidigt till City med tunnelbana cirka 200 m från porten, eller för vidare färd med tvärbana eller buss.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.