Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Mariehäll

Sämjan – Mariehäll

annonseras nu - anmäl intresse senast 10 juni

Etapp 1 - Annonsering avslutad, förmedling pågår.

Etapp 2 - Preliminär annonsering senare under höstan 2018. Du kan bevaka kommande etapper längre ner på sidan.

På Östra sidan av Tappvägen i Mariehäll planerar Stockholmshem två kvarter med cirka 370 nya lägenheter; Linaberg och Sämjan 2. De nya husen byggs norr respektive söder om Emils gata och blir fem till sju våningar höga.

Om bostäderna

Lägenheterna har öppna planlösningar med bland annat parkettgolv. Badrummen är helkaklade och det är förberett för tvättmaskin och torktumlare i nästan alla lägenheter. Hyresgästen har möjlighet att köpa tvättmaskin och torktumlare via hyresvärden som då installerar dessa innan inflyttningen.

I köket kommer det finnas spis med glaskeramikhäll samt kyl och frys i rostfritt. Det finns mikro samt diskmaskin i alla lägenheter. Nästan alla lägenheter har fönster åt två håll och antingen balkong eller uteplats.

Om fastigheterna

Det södra kvarteret byggs i en u-form, öppet mot parken Trollola-skogen. På gården planeras ett gårdshus och två fristående parkhus byggs i söder. Det norra kvarteret är öppet mot norr och gränsar i öster till en kvarterspark som planeras i området.

Hyresgästerna kommer att ha tillgång till gemensam tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, rullstolsrum samt föreningslokal. Det kommer även finnas miljörum/källsortering.

Det finns tillhörande förråd till lägenheterna som ligger i källarplan med anslutning från trapphus.

Bredband via fiber med tjänster för tv, telefoni och internet. Tjänsteutbud och annan information om fibernätet finns på stockholmshem.se/bredband. 

Om området/Kommunikationer

Tvärbanan och bussarna 112, 113 stannar i närheten. Här finns även flygbussar till Arlanda. Från stationen Sundbybergs centrum når du både tunnelbanans blå linje och pendeltåg. I närområdet finns det stort utbud av livsmedelsbutiker och restauranger. Närmaste matbutik ligger ca 250 meter bort och köpcentret Bromma Blocks ligger ca 1 km bort. På gården kommer det att finnas lekplats, lekredskap, växthus samt odlingslådor.

Parkering

Varmgarage med 196 bilparkeringsplatser varav 10 stycken är reserverade som handikappsplatser och 10 stycken reserverade för elbilar. Det är även reserverat för 2 bilpoolsplatser i garage samt 2 bilpoolsplatser på gata. Ytterligare p-platser finns på gatan samt i Stockholmshems övriga intilliggande områden.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2019
Tid för intresseanmälan:
2018

Fakta om bostäderna

Kvarter
Sämjan
Adress
Tappvägen, Emils gata och Alpvägen
Stadsdel
Mariehäll
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
239
Antal rum
1-5 rum och kök
Hyra
Ännu ej satt
Yta
40 - 119 kvm
Hyresvärd
Stockholmshem