Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Kungsängen

Ringvägen – Kungsängen

152 lägenheter fördelade på sex byggnader

Nu bygger Tornet nya lägenheter i Kungsängen vid Ringvägen i Kungsängens Centrum. De uppför 152 lägenheter fördelade på sex byggnader.

Om bostäderna

Lägenheterna är från ett rum med kök på 51 kvm upp till fyra rum och kök på 78 kvm. Bostäderna kommer vara stilrent inredda med parkettgolv och kaklade badrum samt utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Om området/Kommunikationer

Husen är belägna på en naturskön bergsluttning med utsikt över Mälaren. På andra sidan Ringvägen finns 6-vånings punkthus och nedanför sluttningen ett äldre område med egna hem. Kommunikationerna är mycket goda med cirka 5 minuters gångväg till pendeltågstationen och bussar. Dessutom ligger även Kungsängen Centrum - med all tänkbar service - inom 5 minuters väg.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2020
Tid för intresseanmälan:
2019

Fakta om bostäderna

Kvarter
Ringvägen
Adress
Ringvägen 5-17
Stadsdel
Kungsängen
Kommun
Upplands-Bro
Antal bostäder
152
Antal rum
1-4 rum och kök
Hyra
Ännu ej bestämd
Yta
51-78kvm
Hyresvärd
Tornet