Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Liljeholmen

Nybohovsbacken – Liljeholmen

91 nybyggda bostäder i Liljeholmen

Förmedling sker i fler etapper

Etapp 1 – Förmedling avslutad.

Etapp 2 – Förmedling avslutad.

Etapp 3 – Du kan bevaka kommande etapper i formuläret längre ner på sidan.

I backen upp mot Nybohovshöjden bygger Svenska Bostäder 91 hyreslägenheter där de boende i de högst belägna lägenheterna kommer att få en fantastisk utsikt.

Den tredje etappen längst ned i backen är färdig för inflytt till  våren/sommaren 2021. Intresseanmälan görs cirka 6 månader innan inflytt till Bostadsförmedlingen.

Om bostäderna

Lägenheterna får en hög standard. De är välplanerade med hög kvalité i alla materialval. Fokus vid all planeringen är hyresgästens trivsel, trygghet och krav på funktionalitet. Till exempel kakel och klinker i badrum/duschrum, spis med glaskeramikhäll och parkett. Alla lägenheter får balkong eller uteplats.

Lägenheterna finns i olika storlekar från 35 kvm till 107 kvm.

Fibernät installeras i alla lägenheter för tv, bredband och telefoni.

Om fastigheten

Husen är byggda med miljövänliga material och blir mellan 4 och 8 våningar. I anslutning byggs parkering i befintligt garage och i markplan. En förskola och butikslokaler byggs i området.

Gårdarna blir trivsamma med planterade blommor, buskar och träd. Där det finns utrymme blir det även lekplatser och sittgrupper för umgänge. Vid Nybohovsbacken kommer även en park med lekmöjligheter att anläggas.

Om området/kommunikationer

Lägenheterna ligger centralt med närhet till Liljeholmens centrum och grönområden kring sjön Trekanten. Tunnelbana, bussar och tvärbana ligger strax intill.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2021
Tid för intresseanmälan:
2020

Fakta om bostäderna

Kvarter
Nybohovsbacken
Adress
Nybohovsbacken
Stadsdel
Liljeholmen
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
91
Antal rum
1 - 4 rok
Hyra
Ännu inte bestämd
Yta
35 - 107 kvm
Hyresvärd
Svenska Bostäder