Lådkameran - Bandhagen

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Lådkameran
Adress Trollesundsvägen
Stadsdel Bandhagen
Kommun Stockholm
Antal bostäder 148
Antal rum 1 - 4 rum och kök
Hyra Ännu inte bestämd
Yta Ännu inte bestämd
Hyresvärd Familjebostäder
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2024

Bilder

148 nyproducerade bostäder i Bandhagen

I Bandhagen byggen Familjebostäder 148 nya lägenheter.

Om bostäderna

Familjebostäders nyproduktion har hög kvalitet i materialval och inredning. Väggarna är vitmålade och golven är av parkett. Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek, men alla lägenheter har garderober samt förrådet i lägenheten. Alla lägenheter har säkerhetsdörr. Lägenheterna och husen uppfyller självklart bygg- och planlagens krav på tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning. 

Köken har vit skåpinredning och är utrustade med spis med induktionshäll. Kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Köket är också förberett för installation av diskmaskin. 

Dusch finns i alla lägenheter med duschdraperistång. Alla lägenheter har en egen tvättmaskin och torktumlare inne i lägenheten. Här finns ingen gemensam tvättstuga. 

I det här projektet bygger vi husen med träkonstruktion med en putsad fasad. Hsen byggs enligt dagens moderna ljudkrav. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. För dig som cyklar finns här bra cykelförvaring men också plats att fixa med cykeln. 

All nyproduktion har fastighetsnära källsortering för förpackningar och tidningar. Här kan du också lämna grov- och elavfall. De allra flesta nyproduktioner har även matavfallsutsortering. 

Kolla ditt bofaktablad för att se exakt vilken utrustning din lägenhet har. 

Om området

Stadsdelen Bandhagen är uppförd på 50-talet och ligger cirka 17 minuter från T-centralen med grön linje 19. Cykelavståndet till T-Centralen är cirka 50 minuter. Cykelavståndet till T-Centralen är cirka 40 minuter. Färgfilmen ligger ett par minuters promenadavstånd från tunnelbanestationen och Bandhagens Centrum med butiker och restauranger. Flera busslinjer trafikerar i närheten. På gångavstånd ligger Bandängen, en parklek och grönområde. Du tar dig lätt till Högdalens Centrum som har ett större utbud av butiker, apotek och bibliotek. Via stadens hemsida kan du få information om skolor och förskolor i stadsdelen Enskede-Vantör-Årsta.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.