Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Hägersten Student

Krediten 2 - Hägerstensåsen

108 nyproducerade studentbostäder i Hägersten

Robutz Fastigheter bygger 108 nya studentbostäder för sammanlagt 193 boende i Hägerstensåsen. Beräknad inflyttning är under 2019.

Om bostäderna

Bostäderna utgörs av både enrummare och kombolägenheter. I Kombolägenheterna delar två eller tre hyresgäster på boendet. De innehåller varsitt privat låsbart rum och ett gemensamt kök och allrum. Det kommer även att finnas tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelförråd i fastigheten.

Om området/Kommunikationer

Bostäderna byggs i Hägerstensåsen som är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Området gränsar till Hägersten, Midsommarkransen, Västberga, Solberga, och Västertorp. Hägerstensåsen är ett område med klassisk 40-talsbebyggelse och mycket grönska. Det är byggt på en ås, vilket gör att många av bostäderna har god utsikt – något som även gäller Krediten 2.

I närområdet finns bland annat mataffärer, restauranger, butiker, apotek och gym. Det går snabbt att cykla till Hornstull och för den som hellre reser kollektivt ligger tunnelbanestationen Hägerstensåsen cirka 400 meter från bostaden. Ungefär 800 meter bort ligger Telefonplan, med bland annat högskolan Konstfack. Med tunnelbanan är det lätt att ta sig vidare till många av de andra universiteten och högskolorna i Stockholmsområdet. Se SL:s hemsida för mer information

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
Sommaren 2019
Tid för intresseanmälan:
Våren 2019

Fakta om bostäderna

Kvarter
Krediten 2
Adress
Kamrerarvägen 23 - 25
Stadsdel
Hägersten
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
108
Antal rum
1 - 3 rum och kök
Hyra
Ännu inte bestämd
Yta
21,5 - 55 kvm
Hyresvärd
Robutz Fastigheter