Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Marieberg

Kattugglan – Nyköping

138 nyproducerade lägenheter i Marieberg, Nyköping

I Marieberg i Nyköping bygger Riksbyggen 138 lägenheter med beräknad inflyttning i februari 2020.

Nyköping ligger vid den sörmländska kusten. Området Marieberg ligger naturskönt intill Nyköpingsån, Hållets naturreservat och Mariebergs gård.

Om bostäderna

Lägenheterna som byggs är moderna, ljusa och välplanerade med ett, två och fyra rum och kök. Ytan varierar från 37 kvadratmeter i ettorna till 94 kvadratmeter i fyrorna. Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkett i samtliga rum. I hallen finns hatthylla, klinker innanför ytterdörren och ekparkett i resten av utrymmet. Väggarna är vitmålade. Köket, av märket Ballingslöv, är ljust och öppet med praktisk förvaring. Badrummen är moderna och rymliga med ytskikt i kakel och klinkers. Alla lägenheter har en uteplats eller balkong.

Utöver angiven hyra tillkommer 250 kronor per månad för tv och bredband. 

Om fastigheten

Totalt byggs tre huskroppar med fyra–fem våningar. Byggnaderna byggs för att leva upp till kraven för ”Miljöbyggnad Silver”. Det finns förråd och tvättstuga. Tvättstugan bokas genom ett digitalt bokningssystem.

I området finns boulebana, odlingslådor, plats för grill och låsbara cykelhus med grönskande sedumtak.

Riksbyggen är inte bara fastighetsägare, utan även fastighetsförvaltare. Deras mål är att det ska vara enkelt att bo i hyresrätt. Får du problem i din lägenhet är det bara att göra en felanmälan.

Om området/kommunikationer

Marieberg ligger nära både strövområden och affärscentra i den norra delen av Nyköping. Det är nära till E4-påfarten, vilket gör det lätt att pendla med bil till omkringliggande städer. Det tar ungefär en timme till Stockholm och 40 minuter till Södertälje. Sträckan går även att resa med SJ. Stadsbussen trafikerar området och en promenad längs ån in till stadens centrum tar ca 15 minuter.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2020
Tid för intresseanmälan:
2019

Fakta om bostäderna

Kvarter
Kattugglan
Adress
Paradisgränd 1–3, Paradisgränd 5–7, Thorsmans väg 5–7
Stadsdel
Marieberg
Kommun
Nyköping
Antal bostäder
138
Antal rum
1, 2 och 4 rum och kök
Hyra
6543–13327 kr
Yta
37–94 kvm
Hyresvärd
Riksbyggen