Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Under den pågående pandemin är de flesta visningarna inställda. Det betyder att du kan behöva ta ställning till om du vill ha en lägenhet endast utifrån information i annonsen, planritning och i vissa fall bilder. Om du inte är beredd att tacka ja till en lägenhet under dessa förutsättningar finns bara möjligheten att vänta med att söka.

Älvsjö

Karneolen – Älvsjö

80 nyproducerade lägenheter i Älvsjö

Stockholmshem bygger 80 hyresrätter i så kallade Stockholmshus längs Folkparksvägen i Solberga. Husen beräknas stå klara 2021. 

Om bostäderna

I kvarteret Karneolen, bygger Stockholmshem två fyravåningshus med lägenheter på 1-4 rum och kök. Husens utformning passar in med den befintliga 50-talsbebyggelsen. Innergården inspireras av naturen runt omkring och här finns plats för både odling, avkoppling, lek och samvaro.

Om fastigheten

Husen byggs med höga krav på hållbarhet och effektiv energiförsörjning. Solceller på taken genererar förnybar energi, växtbäddar och gröna tak renar dagvatten och fjärrvärmen kompletteras med bergvärme.

Parkering

För att göra det enklare att resa klimatsmart bygger Stockholmshem drygt 200 cykelparkeringsplatser. Det finns också planer på cykelpool och elbilspool. I anslutning till husen blir det ett 30-tal parkeringsplatser, varav några med laddstolpe för elbil.

Om området/Kommunikationer

Vid korsningen Folkparksvägen-Kristallvägen i kvarteret Karneolen har du nära till fina naturområden, lekplatser, skola och Solberga bollplan. Bussar stannar i närheten och tar dig snabbt till både Telefonplan och Älvsjö centrum.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2021
Tid för intresseanmälan:
2021

Fakta om bostäderna

Kvarter
Karneolen
Adress
Folkparksvägen/kristallvägen
Stadsdel
Älvsjö
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
80
Antal rum
1–4 rum och kök
Hyra
Ännu inte bestämd
Yta
Ännu inte bestämd
Hyresvärd
Stockholmshem