Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Öster Mälarstrand

Kajstaden – Västerås

Annonseras nu - anmäl intresse senast 10 juni

Sjönära lägenheter i Västerås

Etapp 1 - Endast några lägenheter kvar - anmäl intresse via Bostadssnabben och behåll din kötid.

Etapp 2 - Du kan bevaka annonsering av kommande etapp genom att fylla i din mejladress nedan. 

I Öster Mälarstrand i Västerås bygger Slättö 99 nya hyreslägenheter i sjönära läge. Här bor du fem minuter från strandpromenaden och en kvart från tåget som tar dig till Stockholm på en timme.

I det gamla industriområdet skapas en naturskön och sammanhållen stadsdel med fina bostadskvarter samt arbetsplatser, närservice och kommunikationer.

Kajstaden är den tredje etappen av den framväxande stadsdelen och här kommer man bo nära promenad- och cykelvägar, gröna gårdar och småbåtshamnen.

Slättö erbjuder sina hyresgäster ett klimatsmart boende med det lilla extra. Det här projektet är det första som erbjuder matleveranser från MatHem till ett särskilt kylutrymme i entrén.

Den första etappen av Slättös bostäder beräknas bli klara för inflyttning under andra kvartalet 2018.

Om bostäderna

1 – 4 rum och kök med genomgående bra standard. Helkaklat badrum med klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare. Köket är utrustat med bland annat diskmaskin. Parkettgolv är standard.

Om fastigheten

Fastigheten byggs delvis med trästomme och annat hållbart material. Hyresgästerna kommer att ha tillgång till klimatsmarta lösningar såsom cykelpool, bilpool och båtpool i den närliggande marinan.

Här finns ett särskilt kylutrymme i entrén där varje hyresgäst kan ta emot matleveranser från MatHem.

Parkering

I anslutning till fastigheten kommer det finnas ett varmgarage med elbilsladdningsstationer. Där finns även elbilspool som hyresgästerna har tillgång till.

Om området/Kommunikationer

Öster Mälarstrand förvandlas till ett nytt bostadsområde med natur, parker, torg, skola och förskola i en livfull hamnmiljö.

Kajstaden ligger cirka 1 km från Västerås Centralstation.

Med buss: Linje 2 mot Björnön. Se Västerås Lokaltrafik för mer information.

Resan från Västerås Centralstation till Stockholms Centralstation tar cirka 60 minuter med snabbtåg, se SJs hemsida för mer detaljer. Det finns även flera direktbusslinjer mellan Stockholm och Västerås.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2018
Tid för intresseanmälan:
2018

Fakta om bostäderna

Kvarter
Kajstaden
Adress
Ägirgatan
Stadsdel
Öster Mälarstrand
Kommun
Västerås
Antal bostäder
99
Antal rum
1-4 rum och kök
Hyra
Se annonserna
Yta
35 - 112 kvm
Hyresvärd
Slättö Förvaltning