Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Älvsjö Student

Kabelverket 8A – Älvsjö

ANNONSERAS NU – ANMÄL INTRESSE SENAST 26 MARS

Annonserna finns under Sök bostad

73 nya studentlägenheter i Älvsjöstaden

Älvsjöstaden är ett större stadsutvecklingsområde där bland annat Familjebostäder bygger bostäder i tre etapper. I den första etappen planerar Familjebostäder Kabelverket 8A med 73 nya studentlägenheter, ettor och tvåor.

Om bostäderna

Alla studentlägenheter är utrustade med pentrykök och badrum med dusch och toalett. Tvättstuga finns i fastigheten. I fastigheten kommer det även finnas 5 studierum och ca 130 cykelställ, både inomhus och utomhus.

Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek. I vissa planlösningar finns mindre klädkammare men alla lägenhetstyper utrustas med garderob. Det finns även oftast förvaringsutrymme i förrådslösningar på annan plats i fastigheten. Alla bostäder har säkerhetsdörr. Alla bostäder och hus uppfyller bygg- och planlagens krav på tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning.

Det finns fastighetsnära källsortering för förpackningar och tidningar. Här kan du också lämna grov- och elavfall.

Om området

Älvsjöstaden är ett större stadsutvecklingsområde där Familjebostäder och JM bygger cirka 1 700 nya bostäder. I området har tidigare funnits industri och kontorsverksamhet. Älvsjöstaden beräknas vara helt färdigbyggt 2022.

Kabelverket 8A ligger ett par minuters promenadavstånd från Älvsjö Station med bussar och pendeltåg. Pendeln tar dig till Södertörn på 10 minuter och till både KTH och Universitetet på under 30 minuter. Cykelavstånd till T-Centralen är cirka 40 minuter. Vid pendeltågsstationen ligger Älvsjö Centrum med butiker och service.

Du behåller din kötid

Du behåller din kötid i bostadskön även efter att du fått en studentbostad.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2017
Tid för intresseanmälan:
2017-03-13 till 2017-03-26

Fakta om bostäderna

Kvarter
Kabelverket 8A
Adress
Glasfibergatan 4
Stadsdel
Älvsjö
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
73
Antal rum
1 & 2 rum och kök
Hyra
5 117 kr - 8 648 kr
Yta
19 - 58 m²
Hyresvärd
Familjebostäder