Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Älvsjö Nyproduktion Student

Kabelverket 8A - Älvsjö (ombyggnation)

86 nya studentlägenheter i Älvsjöstaden

Älvsjöstaden är ett större stadsutvecklingsområde där bland annat Familjebostäder bygger bostäder i tre etapper. I den första etappen planerar Familjebostäder Kabelverket 8A med 86 nya studentlägenheter, 79 stycken ettor och 7 stycken tvåor.

Om bostäderna

Alla studentlägenheter är utrustade med pentrykök och badrum med dusch och toalett. Tvättstuga finns i fastigheten. I fastigheten kommer det även finnas 5 studierum och ca 130 cykelställ, både inomhus och utomhus.

Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek. I vissa planlösningar finns mindre klädkammare men alla lägenhetstyper utrustas med garderob. Det finns även oftast förvaringsutrymme i förrådslösningar på annan plats i fastigheten. Alla bostäder har säkerhetsdörr. Alla bostäder och hus uppfyller bygg- och planlagens krav på tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning.

Det finns fastighetsnära källsortering för förpackningar och tidningar. Här kan du också lämna grov- och elavfall.

Om området

Älvsjöstaden är ett större stadsutvecklingsområde där Familjebostäder och JM bygger cirka 1 700 nya bostäder. I området har tidigare funnits industri och kontorsverksamhet. Älvsjöstaden beräknas vara helt färdigbyggt 2022.

Kabelverket 8A ligger ett par minuters promenadavstånd från Älvsjö Station med bussar och pendeltåg. Pendeln tar dig till Södertörn på 10 minuter och till både KTH och Universitetet på under 30 minuter. Cykelavstånd till T-Centralen är cirka 40 minuter. Vid pendeltågsstationen ligger Älvsjö Centrum med butiker och service.

Du behåller din kötid

Du behåller din kötid i bostadskön även efter att du fått en studentbostad.

Bevaka bostäder i projektet

Du kan välja att bevaka bostäderna i det här projektet, då skickar vi ut ett mejl när du har möjlighet att anmäla ditt intresse. Vi skickar en avisering till den mejladress du har uppgett nedan, var därför noga med att du fyller i rätt mejladress.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2017
Tid för intresseanmälan:
2017

Fakta om bostäderna

Kvarter
Student - Kabelverket 8A
Adress
Götalandsvägen 230
Stadsdel
Älvsjö
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
86
Antal rum
1 & 2 rum och kök
Hyra
Ännu ej satt
Yta
Ännu ej satt
Hyresvärd
Familjebostäder