Kabelverket 19 - Älvsjö

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Kabelverket 19
Adress Kabelverksgatan
Stadsdel Älvsjö
Kommun Stockholm
Antal bostäder 126
Antal rum 1 - 5 rum och kök
Hyra Ännu inte bestämd
Yta Ännu inte bestämd
Hyresvärd Familjebostäder
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2023

126 nyproducerade bostäder i Älvsjö

Förmedling sker i etapper

Etapp 1 - 48 lägenheter. Förmedling pågår

Etapp 2 - 78 lägenheter. Bevakning.

Du kan bevaka annonsering av kommande etapp genom att fylla i din mejladress nedan.

Om bostäderna

Familjebostäders nyproduktion har hög kvalitet i materialval och inredning. Väggarna är vitmålade och golven är av trestavig ekparkett.

Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek. Större lägenheter har ibland klädkammare och alla lägenheter har garderober. Källarförråd finns.

Lägenheterna har säkerhetsdörr. Alla lägenheter och hus uppfyller självklart bygg- och planlagens krav på tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning.

Skåpluckorna i köken är mörkt gröna, med en mörkgrå laminatskiva och diskbänk i rostfritt. Vitt kakel som stänkskydd som sätts i halvförband.  Induktionshäll och inbyggnadsugn och fläkt. Diskmaskin finns och inbyggd mikro. Kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Alla vitvaror är rostfria.

Dusch finns i alla lägenheter, med duschväggar av glas, kommod under handfatet och dimbar belysning i taket.

Tvättstugor finns i fyra av de fem huskropparna och alla badrum är förberedda för installation av tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin.

På gården finns återvinningsbehållare för tidningar och glas. I miljörummet kan du kan du lämna ditt sorterade avfall inklusive grov- och elavfall. Rest och matavfallsutsortering sker via sopsug.

Om området

Älvsjöstaden är ett större stadsutvecklingsområde där Familjebostäder och JM bygger cirka 2 000 nya bostäder. I området har tidigare funnits industri- och kontorsverksamhet. Här finns närhet till butiker och service, kollektivtrafik och grönområden.

Kabelverket 19 ligger som en förlängning av de redan färdigbyggda kvarteren längs med Kabelverksgatan. Från området är det ett par minuters promenadavstånd från Älvsjö Station med bussar och pendeltåg. Cykelavstånd till T-Centralen är cirka 45 minuter. Vid pendeltågsstationen ligger Älvsjö Centrum med butiker och service. 

Bo enkelt utan bil

I Älvsjöstaden bor du enklast utan bil. Garage finns i närliggande kvarter och ett p-hus är under uppförande.  Det kommer att finnas bilpool, cykelpool och plats för att fixa med din cykel.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.