Jordkabeln 1 - Älvsjöstaden

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Jordkabeln 1
Adress Kabelverksgatan
Stadsdel Älvsjö
Kommun Stockholm
Antal bostäder 142
Antal rum 1 - 5 rok
Hyra Ännu inte bestämd
Yta Ännu inte bestämd
Hyresvärd Familjebostäder
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2023

Bilder

142 nyproducerade lägenheter i Älvsjö

Förmedling sker i etapper

Etapp 1 – 51 lägenheter. Förmedling klar.

Etapp 2 - 23 lägenheter. Förmedling klar.

Etapp 3 - 62 lägenheter. Förmedling pågår.

Etapp 4 – Bevakning

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla intresse för kommande etapp. 

Om bostäderna

Familjebostäders nyproduktion har hög kvalitet i materialval och inredning. Väggarna är vitmålade och golven är av parkett. Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek. Större lägenheter har ibland klädkammare och alla lägenheter har garderober. Det finns även oftast förvaringsutrymme i förrådslösningar på annan plats i fastigheten. Alla lägenheter har säkerhetsdörr. Alla lägenheter och hus uppfyller självklart bygg- och planlagens krav på tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning.

Köken har vit skåpinredning och är utrustade med induktionshäll, ugn och fläkt med brandsläckare. Inbyggd mikro. Kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Inbyggd micro. Köket är också förberett för installation av diskmaskin. Dusch finns i alla lägenheter, med duschväggar av glas. Tvättstuga finns i fastigheten och alla badrum är förberedda för installation av tvättmaskin.

Här kan du se en video med bilder som visar en exempellägenhet.

All vår nyproduktion har fastighetsnära källsortering för förpackningar och tidningar. Här kan du också lämna grov- och elavfall. De allra flesta nyproduktioner har även matavfallsutsortering.

Parkering

I Älvsjöstaden bor du enklast utan bil. Det byggs ett garage i fastigheten Jordkabeln 1, det är Stockholm Parkering som handhar uthyrningen av dessa platser.

Om området / kommunikationer

Älvsjöstaden är ett större stadsutvecklingsområde där Familjebostäder och JM bygger cirka 1 500 nya bostäder. I området har tidigare funnits industri- och kontorsverksamhet. Här finns närhet till butiker och service, kollektivtrafik och grönområden.

Den tredje etappen är störst med en blandad bebyggelse av hyresrätter, bostadsrätter och studentlägenheter. Bostadsrätterna byggs av JM. Älvsjöstaden beräknas vara helt färdigbyggt 2024.

Jordkabeln 1 ligger som en förlängning av de redan färdigbyggda kvarteren längs med Kabelverksgatan och består av fyra huskroppar. Från området är det ett par minuters promenadavstånd från Älvsjö Station med bussar och pendeltåg. Cykelavstånd till T-Centralen är cirka 45 minuter. Vid pendeltågsstationen ligger Älvsjö Centrum med butiker och service. 

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.