Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Arninge-Ullna

Hägerneholm – Täby

170 nyproducerade lägenheter i Täby

Slättö Förvaltning bygger 170 nya lägenheter i området Hägerneholm i Täby.

Hägerneholm är den andra etappen i utbyggnaden av Arninge-Ullna. Kommunens plan är att binda samman ett nytt bostadsområde med dagens befintliga handelsområde.

Lägenheterna kommer att hyras ut i två etapper och de första inflyttningarna kommer att ske hösten 2018.

Om bostäderna

Lägenheterna har genomgående hög standard med bland annat parkettgolv och helkaklat badrum där tvättmaskin och torktumlare ingår. I köket har man också bra materialval där även diskmaskin är inkluderat när du flyttar in.

Om fastigheten

Hyresgästerna kommer att ha tillgång till gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum och miljöstation för källsortering. Tv- telefoni och internettjänster med hög kapacitet kommer att levereras via Telia.

Parkering

I fastigheten kommer det att byggas ett varmgarage. Utöver det finns det också möjlighet till parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Danderyds sjukhus som ligger cirka 15 minuter med buss från fastigheten.

Cirka 1 kilometer från fastigheten ligger Arninge centrum med utbud av service såsom mataffärer, apotek och butiker. Kollektivtrafiken i området utvecklas tillsammans med bebyggelserna. Läs mer om Arninge resecentrum här.

Om området

Hägerneholm är den andra etappen i utbyggnaden av Arninge-Ullna. Kommunens plan är att binda samman ett nytt bostadsområde med dagens befintliga handelsområde. Målsättningen är att bygga ca 1100 nya bostäder, skapa möjlighet för kontor, skola, förskola, idrottshall och andra typer av verksamheter.

Läs mer om det som händer i området på Täby kommuns hemsida.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2018
Tid för intresseanmälan:
2018

Fakta om bostäderna

Kvarter
Hägerneholm
Adress
Mätslingan 17-19
Stadsdel
Arninge-Ullna
Kommun
Täby
Antal bostäder
170
Antal rum
1 - 4 rum och kök
Hyra
Ännu ej bestämd
Yta
Ännu ej bestämd
Hyresvärd
Slättö Förvaltning