Färgfilmen - Bandhagen

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Färgfilmen
Adress Trollesundsvägen 54 A-G
Stadsdel Bandhagen
Kommun Stockholm
Antal bostäder 61
Antal rum 1 - 5 rum och kök
Hyra Ännu inte bestämd
Yta Ännu inte bestämd
Hyresvärd Familjebostäder
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2024

Bilder

61 nyproducerade lägenheter i Bandhagen

I Bandhagen bygger Familjebostäder 61 nya lägenheter.

Om lägenheterna

Familjebostäders nyproduktion har hög kvalitet i materialval och inredning. Väggarna är vitmålade och golven är oftast i trä i vardagsrummet. Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek. Större lägenheter har ofta klädkammare och alla lägenheter har garderober. Det finns även förråd på vinden för de flesta lägenheter. Alla lägenheter har säkerhetsdörr. Alla lägenheter och hus uppfyller bygg- och planlagens krav på tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning.

Köken har vit skåpinredning och är utrustade med spis med induktionshäll. Rostfri kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Diskmaskin finns.

Dusch finns i alla lägenheter. Tvättstuga finns i fastigheten och alla badrum är förberedda för installation av tvättmaskin.

All nyproduktion har fastighetsnära källsortering för förpackningar och tidningar. Här kan du också lämna grov- och elavfall. De allra flesta nyproduktioner har även matavfallsutsortering. 

Kolla ditt bofaktablad för att se exakt vilken utrustning din lägenhet har. 

Om området

Stadsdelen Bandhagen är uppförd på 50-talet och ligger cirka 17 minuter från T-centralen med grön linje 19. Cykelavståndet till T-Centralen är cirka 50 minuter. Cykelavståndet till T-Centralen är cirka 40 minuter. Färgfilmen ligger ett par minuters promenadavstånd från tunnelbanestationen och Bandhagens Centrum med butiker och restauranger. Flera busslinjer trafikerar i närheten. På gångavstånd ligger Bandängen, en parklek och grönområde. Du tar dig lätt till Högdalens Centrum som har ett större utbud av butiker, apotek och bibliotek.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.