Dyrvers Kulle – Rissne

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Dyrvers Kulle
Adress Rissneleden 128 A-B, 130 A,C, 132 B
Stadsdel Rissne
Kommun Sundbyberg
Antal bostäder 123
Antal rum 1 – 4 rum och kök
Hyra Ännu inte bestämd
Yta Ännu inte bestämd
Hyresvärd JM AB
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2023

Bilder

123 nyproducerade bostäder i Rissne

Dyrvers Kulle består av 123 nyproducerade hyresrätter i Rissne, en stadsdel i västra delen av Sundbyberg. Det är enkelt att ta sig fram, till fots, cykel eller tunnelbana alternativt via kommande tvärbanans Kistagren.

Lägenheterna som kommer att byggas är bostäder på 1 eller 4 rum och kök med balkonger eller uteplats i söderläge mot den privata innergården. 

Förmedlingen kommer ske i etapper. Preliminärt inflyttningsdatum för första etappen beräknas till oktober 2023.

Du kan bevaka projektet genom att fylla i din mejladress nedan

Om bostäderna

Inredningen i Dyrvers Kulle är ljus och modern med hållbara, miljövänliga material. Köken går i vitt med rostfria handtag, bänkskiva i laminat samt vitt kakel ovanför den rostfria diskbänken. Alla lägenheter är utrustade med diskmaskin och mikrovågsugn.

Alla badrum är helkaklade i grått och vitt och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk att vika tvätt på. Ettor och tvåor har dusch, treor och fyror är utrustade med badkar. Det finns gott om förvaring i vita väggskåp, här finns även handdukstork, tvättställ och spegelskåp.

Om fastigheten

Lamellhuset i tegel har fem trapphus där höjden varierar mellan fem och åtta våningar. Kvarteret omsluter en grön innergård med planteringar och sittplatser för de boende, en perfekt mötesplats att lära känna grannarna på.

Parkering

Bostäderna delar garage med grannkvarteret Valla Park. Här kommer också några poolbilsplatser att finnas. I Dyrvers Kulle är målet att vardagen ska vara bekväm, trygg och hållbar.

Om området

Det är promenadavstånd till natursköna Rissne Ängar, likaså till affärer och restauranger. Det är cykelavstånd till Bromma Blocks och Sundbybergs centrum samt endast 15 minuter in till Stockholm city med tunnelbanans blå linje. Dessutom byggs tvärbanan ut och den nya Kistagrenen kommer att passera Rissne.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.