Brygghuset - Ursvik

Fakta om projektet Kommande nyproduktion
Kvarter Brygghuset
Adress Kvarngatan 16, Ladugårdsgatan 43, Ursviks Allé 30-34
Stadsdel Ursvik
Kommun Sundbyberg
Antal bostäder 380
Antal rum 1-4 rum och kök
Hyra 7 353 kr - 17 135 kr
Yta 25 - 88 kvm
Hyresvärd Heimstaden
Tid för intresseanmälan 2023
Beräknad inflyttning 2023/2024

380 nyproducerade bostäder i Ursvik

I populära Ursvik bygger Heimstaden stilrena hyreslägenheter, endast ett stenkast från tvärbanan och Ursviks torg.

Förmedling sker i etapper

Etapp 1 - 55 lägenheter. Förmedlas nu

Etapp 2 - 70 lägenheter. Förmedlas nu

Etapp 3 - 70 lägenheter. Förmedlas nu

Etapp 4- 57 lägenheter. Bevakning

Du kan bevaka annonsering av kommande etapper genom att fylla i din mejladress nedan.

Om fastigheten

Kvarteret Brygghuset har ett utmärkande och harmoniskt formspråk med puts och tegel med sober färgsättning som följer med in i trapphuset.

I bottenplan planeras för lokaler med service och restaurang. Förskolan Tellusbarn kommer att flytta in i en av lokalerna och ha sin verksamhet även på innergården.

Heimstaden har beslutat att deras nyproducerade boenden ska vara helt rökfria. Rökförbudet gäller i och utanför hela fastigheten och dess närområde.

Om bostäderna

Hallen har ljust klinkergolv. Hatthylla finns förmonterad och merparten av lägenheterna har bra förvaring i anslutning till lägenhetens entré. De flesta lägenheter har genomgående ekstavsparkett, ett fåtal lägenheter har ett ljust askgolv.

Köket har inredning från Marbodals serie Åska med sobert gråa skåp med pushfunktion och lådor med stilrena kökshandtag. Stående kakel över diskbänk i Antracitgrå nyans, matchande bänkskiva och rostfria vitvaror. Alla 1 rum och kök har kombinerad kyl och frys.

Badrummet har duschhörna med väggar i klarglas och antracitplatta på väggen. Badrumsinredning med kommod och spegelskåp i vitt från Marbodal. Bänkskiva över tvätt- och torkmaskin alternativt kombimaskin. Här finns även ett skåp för att förvara handdukar och tvättmedel. På väggen finns handdukstork och i taket spottar som skapar bra ljus badrummet. Alla 1 rum och kök har kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Det finns gott om förvaring, de flesta garderober är inredda med trådbackar nertill. Förvaringsutrymmen som förråd och klädkammare skiljer sig beroende på lägenhet. 

Parkering

I fastigheten finns cirka 150 garageplatser. Parkeringsplats samt elladdplats bokas separat. Det kommer även att finnas ett antal bilpoolplatser.

Om området

Att bosätta dig i Ursvik är perfekt om du värdesätter goda kommunikationer genom nya tvärbanan. Du kan med goda kommunikationer ta dig smidigt till city, MOS-gallerian eller Kistas Science City. I Ursvik bor du granne med Igelbäcks naturreservat för motion och cykling.

Karta

Kartvy

Bevakning via mejl

För att kunna skapa en bevakning behöver du vara registrerad hos bostadsförmedlingen och vara inloggad.