Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Finntorp 55+

Biet, Sicklaön – Finntorp

annonseras nu – anmäl intresse senast 26 april

Annonserna finns under Sök bostad

På Gamla Värmdövägen 9-11 ligger sedan tidigare ett boende för hyresgäster som är 55 år och äldre, ett så kallat 55+ boende. Nu utökar Skandia Fastigheter boendet med två nya våningar, och totalt 39 nya lägenheter.

Projektet planeras vara klart till sommaren 2018, och förmedling av lägenheterna kommer att öppnas som tidigast våran 2018.

Om bostäderna

Lägenheterna är mellan ett till tre rum och kök, med fokus på två rum och kök. I anslutning till fastigheten, på Gamla Värmdövägen 13, kommer Skandia Fastigheter att komplettera med fler parkeringsplatser genom anläggning av ett parkeringsdäck. I enlighet med Skandia Fastigheters hållbarhetsarbete kommer byggnaden att certifieras enligt Miljöbyggnad.

Om området/kommunikationer

Området ligger i ett lugnt stadskvarter i västra Nacka, endast ett par kilometer från Södermalm i Stockholm. Du har närhet till både Stockholm och centrala Nacka, men slipper störningsmoment från tung genomfartstrafik. Fastigheten omringas av lummiga grönområden.

Det finns ett flertal affärer för livsmedelsinköp inom en kilometers avstånd från fastigheten, och i närheten ligger även Nacka Forum med sina 150 butiker samt Sickla Köpkvarter med sina 160 butiker.

Ett tiotal bussar och Saltsjöbanan utgår ifrån Nacka station till centrala Stockholm. Restiden är cirka femton minuter.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2018
Tid för intresseanmälan:
2018-04-19 - 2018-04-26

Fakta om bostäderna

Kvarter
Sicklaön 124:2
Adress
Gamla Värmdövägen 9 - 11
Stadsdel
Finntorp
Kommun
Nacka
Antal bostäder
39
Antal rum
1 - 3 rum och kök
Hyra
Se annonserna
Yta
Se annonserna
Hyresvärd
Skandia Fastigheter