Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Finntorp 55+

Biet, Sicklaön 124:2 – Finntorp

39 nyproducerade 55+ lägenheter i Finntorp, Nacka.

På Gamla Värmdövägen 9-11 ligger sedan tidigare ett boende för hyresgäster som är 55 år och äldre, ett så kallat 55+ boende. Nu utökar Skandia Fastigheter boendet med två nya våningar, och totalt 39 nya lägenheter.

Projektet planeras vara klart till våren 2018, och förmedling av lägenheterna kommer att öppnas som tidigast hösten 2017.

Om bostäderna

Lägenheterna är mellan ett till tre rum och kök, med fokus på två rum och kök. I anslutning till fastigheten, på Gamla Värmdövägen 13, kommer Skandia Fastigheter att komplettera med fler parkeringsplatser genom anläggning av ett parkeringsdäck. I enlighet med Skandia Fastigheters hållbarhetsarbete kommer byggnaden att certifieras enligt Miljöbyggnad.

Om området/kommunikationer

Området ligger i ett lugnt stadskvarter i västra Nacka, endast ett par kilometer från Södermalm i Stockholm. Du har närhet till både Stockholm och centrala Nacka, men slipper störningsmoment från tung genomfartstrafik. Fastigheten omringas av lummiga grönområden.

Det finns ett flertal affärer för livsmedelsinköp inom en kilometers avstånd från fastigheten, och i närheten ligger även Nacka Forum med sina 150 butiker samt Sickla Köpkvarter med sina 160 butiker.

Ett tiotal bussar och Saltsjöbanan utgår ifrån Nacka station till centrala Stockholm. Restiden är cirka femton minuter.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2018
Tid för intresseanmälan:
2018

Fakta om bostäderna

Kvarter
Sicklaön 124:2
Adress
Gamla Värmdövägen 9 - 11
Stadsdel
Finntorp
Kommun
Nacka
Antal bostäder
39
Antal rum
1 - 3 rum och kök
Hyra
Ännu ej fastställd
Yta
Ännu ej fastställd
Hyresvärd
Skandia Fastigheter