Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Gustavsberg

Badkaret – Gustavsberg

55 bostäder i Porslinskvarteren, Gustavsberg

I det gamla fabriksområdet i Gustavsbergs hamn bygger Riksbyggen 55 bostäder i kvarteret Badkaret.

Om bostäderna

Lägenheterna har en enkel men funktionell planlösning med parkettgolv och helkaklat badrum med dusch. Diskmaskin, spis, kyl/frys och plats för micro kommer även att finnas. Samtliga lägenheter har en tillhörande balkong eller uteplats samt källarförråd. I fastigheten kommer det finnas gemensam tvättstuga, lägenheterna kommer inte förberedas för tvättmaskin.

Det kommer att byggas garage i anslutning till fastigheten.

Om området

Porslinskvarteret är beläget i centrala Gustavsberg och är idag kontor- och industriområde. Omvandlingsområdet består av ca 1400 nya bostäder som byggs av olika byggherrar. Norr om området ligger Gustavsbergs hamnområde med service, kultur och handel. Gustavsbergs centrum ligger ca 700 meter från området. Gustavsbergsvägen trafikeras av stombuss nr 474 och ett flertal andra busslinjer angör området.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2018
Tid för intresseanmälan:
2018

Fakta om bostäderna

Kvarter
Badkaret
Adress
Wilhelm Kåges gata/Edla Sofias gata
Stadsdel
Gustavsberg
Kommun
Värmdö
Antal bostäder
55
Antal rum
1-4 rum och kök
Hyra
Ej fastställd
Yta
Ej fastställd
Hyresvärd
Riksbyggen