Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Årsta Student

Åsnen 4 – Årsta

94 nybyggda studentbostäder i Årsta

Om bostäderna

I Årsta på Sköntorpsvägen 27 bygger GreenDoor Fastigheter 94 nya studentlägenheter i 6 våningsplan. Bostadsförmedlingen kommer förmedla 68 av de lägenheterna.

De flesta lägenheter är om 1 rum och kök men det kommer även finnas några lägenheter om 2 rum och kök i huset för dig som behöver större. I markplan kommer tvättstuga och studierum ligga och i källaren kommer det finnas cykelrum.

Fastigheten byggs i naturliga, sunda material av hög kvalité.

Om området

Området har goda allmänna kommunikationer. Endast 3 minuters restid till Gullmarsplan med buss där tunnelbanans gröna linje samt tvärbana finns. På Gullmarsplan finns stort utbud av service såsom mataffärer, apotek, bank, restauranger, gym och vårdcentral.

Till Årstaberg och pendeltåget är det 10 minuters restid med buss.

Om GreenDoor

GreenDoor projektutvecklar, bygger och hyr ut smarta, funktionella bostäder i Mälardalen och andra områden där behovet är stort. Fokus ligger på studentbostäder, ungdomsbostäder och andra smarta, yteffektiva hyresbostäder. De utvecklar ständigt sin kunskap om studenter och andra ungdomars behov, önskemål och drömmar runt det egna boendet.

Bevaka bostäder i projektet

Du kan välja att bevaka bostäderna i det här projektet, då skickar vi ut ett mejl när du har möjlighet att anmäla ditt intresse. Vi skickar en avisering till den mejladress du har uppgett nedan, var därför noga med att du fyller i rätt mejladress.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2017, augusti
Tid för intresseanmälan:
2017

Fakta om bostäderna

Kvarter
Åsnen 4
Adress
Sköntorpsvägen 27
Stadsdel
Årsta
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
94
Antal rum
1-2 rum och kök
Hyra
Ej fastställt
Yta
21 kvm - 35 kvm
Hyresvärd
GreenDoor Fastigheter