Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Sickla Student

Alphyddan – Sickla

93 Nyproducerade studentbostäder i Sickla

I Sickla bygger JM 93 nya lägenheter på Alphyddevägen med planerad inflyttning under andra kvartalet 2018.

Alphyddan är ett 50 meter högt färgsprakande hus med 16 våningar. Här finns plats för såväl eget utrymme som social samvaro.

Om bostäderna

I Alphyddan finns ettor i två olika storlekar med balkong till den största. Den mindre av dem är 24 kvadratmeter medan den större är 28 kvadrat med balkong – somliga med utsikt över Stockholms inlopp. Dessutom finns fyra stycken kompislägenheter, så kallade tripletter, med tre sovrum och ett gemensamt kök och vardagsrum. De egna rummen är välisolerade och har massiva innerdörrar med lås. Bredband via fiber 700Mbit/s gör studielivet enkelt.

Om fastigheten

I Alphyddan skapas flera mötesplatser med bland annat en gemensam terrass på 16:e våningen. En mysig plats för umgänge med en fantastisk utsikt. På samma etage finns ett studierum som kan användas av alla boende.

Alphyddans entré har en lounge där bland annat boendeinformation visas på den digitala displayen. Här finns även brevboxar med digital display. Den gemensamma tvättstugan är modernt utformad med miljövänliga självdoserande tvättmaskiner. Bra för miljön och gratis, passar en student!. Utanför huset finns miljöhantering av hushållssopor och källsortering.

Om området/Kommunikationer

Tre kilometer sydöst om Stockholm hittar du området Alphyddan. Det planerade huset ligger precis som den redan befintliga bebyggelsen på en höjd, vilket innebär utsikt över Stockholms inlopp.

Härifrån har du nära till såväl naturen som nattlivet på söder. Hellasgården, Hammarby­backen, Sickla sjö, Nacka Reservatet och Sickla köpkvarter ligger i närheten.

Sickla har bussförbindelser som trafikerar området vid Alphyddan. Till Saltsjöbanans station Sickla tar du dig med buss på bara fem minuter, medan bussen till Slussen tar cirka sju minuter. Alla busstider och annan viktig info finns i den digitala displayen i loungen på nedre plan.

Den som är bilburen tar sig in till Stockholm city på tio minuter via den närliggande Värmdöleden. 

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2018
Tid för intresseanmälan:
2018

Fakta om bostäderna

Kvarter
Alphyddan
Adress
Alphyddevägen
Stadsdel
Sickla
Kommun
Nacka
Antal bostäder
93
Antal rum
1-3
Hyra
Ej fastställd
Yta
24-68
Hyresvärd
JM