Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Bredäng

Alba Lilium – Bredäng

137 nyproducerade Bostäder i Bredäng

I Bredäng bygger JM 137 nya lägenheter i kvarteret Alba Lilium med planerad inflyttning 2019.

Om bostäderna

Det byggs tre hus som ligger längs Vita Liljans Väg. Husen blir mellan fem till sju våningar höga. Husen passar stilmässigt in i befintlig bebyggelse. Storleken på lägenheterna varierar från ett till fyra rum och kök. Alla lägenheter har uteplats eller balkong samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheterna håller hög standard med kakel och klinker i badrum, klinker i hall och ekparkett i resten av bostaden.

Om fastigheten

Ett garage med parkeringsplatser för uthyrning byggs i anslutning till husen. Utrymmen för cykelparkering finns både in- och utvändigt. Två gemensamma gårdar med sittplatser och lekytor finns. En av gårdarna har en pergola.

Om området/Kommunikationer

Alba Lilium ligger mindre än 10 minuters gångväg från Bredäng Centrum där det finns tunnelbana, mataffär, bibliotek och gym. I området finns flera skolor och förskolor. På andra sidan gatan ligger Gröna Stugans park med parklek och stora lekytor. Det är nära till Sätraskogens naturreservat med ängar, ekbackar och granskog. 1,5 kilometer bort ligger barnvänliga Mälarhöjdsbadet där det finns både gräsytor och sandstrand, samt utegym och hopptorn.

Närmsta tunnelbanestation är Bredäng som är en del av röda linjen mot Norsborg eller Ropsten. Busshållplats finns även i direkt anslutning till Alba Lilium. Därifrån går buss 135 mot Vårbergs Centrum eller Hägersten. Bilburen trafik når lätt Alba Lilium från E20/E4 avfart 152 mot Mälarhöjden/Segeltorp/Bredäng/Fruängen.

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2019
Tid för intresseanmälan:
2018

Fakta om bostäderna

Kvarter
Alba Lilium
Adress
Vita Liljans väg
Stadsdel
Bredäng
Kommun
Stockholm
Antal bostäder
137
Antal rum
1-4 rum och kök
Hyra
Ej fastställd
Yta
Ej fastställd
Hyresvärd
JM Hyresbostäder