Du använder en äldre version av webbläsaren Internet Explorer. I den fungerar inte vissa viktiga funktioner på vår webbplats. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare.

Norra stadskärnan

Sländan – Södertälje

Annonseras nu - anmäl intresse senaste 20 september 2018

Annonserna finns under Sök bostad

Förmedlingen sker i omgångar

Omgång 1 - 135 lägenheter. Annonsering avslutad, förmedling pågår

Omgång 2 - 141 lägenheter. Annonseras nu, anmäl intresse senast 20 september

Omgång 3 - Bevakning

 

I Södertälje bygger Magnolia Bostad 441 nya lägenheter i ett centralt och lugnt läge.

Kvarteret Sländan #1 ligger en kort promenad från gågatan i den växande stadsdelen Norra stadskärnan mellan vetenskapsmuseet Tom Tits, Campus Telge och Södertälje kanal.

Genom förvaltaren CBRE erbjuder Magnolia Bostad en variation av lägenhetsstorlekar med fokus på yteffektiva ettor, tvåor och treor.

Om bostäderna

Lägenheterna är planerade att erbjuda ett generöst ljusinsläpp. Lägenheterna har genomgående ekparkett och ljusa väggar vilket också bidrar till ett fint ljusflöde. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket bjuder in till social samvaro. Köket har vita släta luckor och en grå bänkskiva. Badrummen har kaklade väggar med klinkergolv samt installerad tvättutrustning.

De flesta lägenheter har balkong eller fransk balkong som antingen vetter ut mot gatan eller in mot den gemensamma innergården. De som bor på nedre plan får trivsamma uteplatser i markplan.

Om fastigheten

Byggnadens fasader består av en variation av puts och tegel. Det tillsammans med husets tio stora glasentréer mot Storgatan, Astrabacken och Kvarnbergagatan gör att Sländan kommer att utmärka sig och samtidigt smälta in i områdets gamla industrikaraktär.

I byggnaden finns det gemensamma tvättstugor, cykelförvaring och miljörum.

Kvarteret Sländan är Södertäljes största byggprojekt på över 40 år med totalt över 700 lägenheter planerade. Sländan #1 har totalt 441 hyreslägenheter fördelade på yteffektiva 1-3 rok. Kvarteret är utformad som ett slutet storgårdskvarter med gatufasader mot alla de tre omgivande gatorna. Innergården är i två nivåer med portiker ut mot gata/passage på respektive nivå.

Parkering

Sländan #1 kommer att ha ett eget underbyggt garage i källarplan. Hyresgästerna kommer att kunna nå garaget via hissen i trapphuset.

Om området/kommunikationer

Den norra delen av stadskärnan, alldeles intill Södertälje kanal. Här planeras det för många nya bostäder samt ett varierat utbud av restauranger, kultur, handel, kontor och levande mötesplatser.

Det är enkelt att ta sig till och från kvarteret Sländan. Strax utanför dörren går flera busslinjer och pendeltågsstationen Södertälje Centrum ligger på några minuters promenadavstånd. Pendeltåg till Stockholm Central tar cirka 45 minuter.

Övrigt

Om du har frågor kring lägenheterna eller området, kontakta förvaltaren CBRE, hyresadministration@cbre.com

Bevakning via mejl

Fyll i din mejladress så skickar vi ut ett mejl när det blir möjligt att anmäla ditt intresse för bostäderna i det här projektet.

Så här behandlar vi personuppgifter

Kommande nyproduktion

Beräknad inflyttning:
2018
Tid för intresseanmälan:
2018-09-06 - 2018-09-20

Fakta om bostäderna

Kvarter
Sländan
Adress
Storgatan / Kvarnbergagatan / Astrabacken
Stadsdel
Norra stadskärnan
Kommun
Södertälje
Antal bostäder
441
Antal rum
1-3 rum och kök
Hyra
5 911 - 10 336 kr/månad
Yta
25 - 66 m²
Hyresvärd
SPP Fastigheter / Uvecklas av Magnolia / Förvaltas av CBRE