Nu blir det enklare att betala med kort och Swish

Vi utökar möjligheten att betala årsavgiften med kort eller Swish, från 14 till 30 dagar. Förändringen innebär också att tidpunkten för när du kan betala med kort och Swish eller när din betalningsavi skickas kommer att ändras jämfört med tidigare år.

Vi gör det enklare för dig att betala din årliga köavgift. När det är dags att betala får du ett mejl från oss och då kan du logga in på Mina sidor och betala köavgiften med kort eller Swish under 30 dagar. Om du väljer att inte betala med kort eller Swish skickar vi i stället, precis som tidigare, en betalningsavi eller e-faktura till dig.

På Mina sidor finns alltid uppdaterad information

I samband med att vi förlänger perioden då betalning med kort och Swish är möjlig justerar vi också tidpunkten för både när du kan börja betala med kort eller Swish och när vi skickar ut betalningsavi eller e-faktura till dig, som inte väljer att betala köavgiften direkt. Det innebär att du i år kommer att få betalningsavin eller e-fakturan 30 dagar senare, därefter kommer den att skickas ut vid samma tidpunkt varje år.

Läs mer om att betala köavgiften.

Logga gärna in på Mina sidor och kontrollera att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.